nlc.hu
Otthon

Szemétlerakó a lakásban

A profi takarítók is elborzadtak egy pizzaimádó házában

1500 pizzásdobozt találtak a brit hivatásos takarítók egy lakásban felhalmozott hulladékhalomban.

Egy Southampton melletti egyszobás lakásba hívták a hivatásos takarítókat, ám Joe Cole és tapasztalt csapata elborzadt a szeméthegytől, amit a helyszínen találtak. A lakásban 1500 pizzásdoboz, használt wc-papír és plafonig érő szeméthegyek fogadták a csapatot.

A profi takarítóként dolgozó Joe a Mirrornak azt mondta, ez volt élete egyik legrosszabb  munkája. A céget az érintett lakás szomszédjában élők hívták ki, mert már elviselhetetlen volt a bűz. Végül az ötfős csapat három nap alatt tudta csak kipucolni az aprócska lakást.

„Ez valójában egy szemétlerakó volt. Minden, amit általában a háztartási szemetesedbe teszel, megtalálható volt abban az ingatlanban – pizzásdobozok, csirkecsontok, WC-papír. Még a hálószoba is teljesen tele volt, mindössze az ágyon volt egy kis hely, ahol aludni lehetett” – mesélte Joe.

A takarítókat egy szeméthegy fogadta. Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A takarítókat egy szeméthegy fogadta. Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A lakás – feltehetően pizzafüggő tulajdonosa – a Covid miatti karantén alatt kezdte felhalmozni a szemetet és mentális problémái miatt nem különösebben zavarta, hogy szemétlerakót csinált a lakásából.

Joe és csapata végül a lakásban talált hulladék 95 százalékát újra tudta hasznosítani, ez pedig nagy örömmel töltötte el a takarítócéget. Joe szerint ő és munkatársai „kifizetődőnek” találják a munkát és az emberek életére gyakorolt pozitív hatást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top