nlc.hu
Otthon

Szexet követel a főbérlő az elmaradt lakbérért

Elmaradt a férfi a lakbérrel, szexet követel tőle a főbérlő

A lakás tulajdonosa azt követeli a tartozást felhalmozó férfitől, hogy szexuális szolgáltatásokkal fizessen neki.
Egy nő melltartóban az ablak előtt

Szexszel hajtaná be egy főbérlő a lakón a tartozását: a férfi 12 ezer fontos (5,2 millió forint) hátralékot halmozott fel az albérletében, ezért a nő, aki a lakás tulajdonosa, azt követeli tőle, hogy szexuális játékokkal fizessen a szerepjátéktól az édeshármasig, utóbbiban a főbérlő nővére is részt venne – írja a Daily Star.

A férfi beszámolója szerint korábban DJ-ként és előadóművészként dolgozott, jól keresett, de sokat is költött. Élvezte, hogy szórja a pénzt drága italokra, menő dizájner ruhákra, gyors kocsikra. Aztán beütött a Covid-járvány, a bevételei pedig megcsappantak.

A férfi kölcsönkért a főbérlőtől, mert abban reménykedett, hogy beteg nagyapja örökségéből mindent kifizet majd, de egy fillért sem hagyott rá. A férfi jelenleg a nővérénél lakik, a nagybátyjának dolgozik, de az adósságát nem tudta rendezni. Ezután döntött úgy a főbérlő, hogy így vagy úgy végre vissza kell fizetnie a tartozást.

(Kiemelt kép: Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top