nlc.hu
Otthon

Pénzt ajánlott egy nő annak, aki megfogja az óriáspókot

Pénzt ajánlott egy nő annak, aki kitessékeli a lakásából az óriáspókot

Nem tolongtak a jelentkezők a felhívásra.
óriáspók

Egy Ausztráliában élő brit nő hatalmas pókra bukkant a lakásában. Kétségbeesetten kért segítséget egy helyi Facebook-csoportban, hogy szabadítsák meg a gigantikus ízeltlábútól, amiért 10 ezer forintnak megfelelő dollárt ajánlott fel a megmentőjének.

A Sydneyben élő nő a kisebb méretű pókoktól is undorodik, ez a példány pedig különösen kiborította. A hozzászólások egymást érték a bejegyzése alatt, de nem azért, mert annyian szerettek volna közelebbi kapcsolatba kerülni a pókkal.

Volt, aki egyenesen azt javasolta neki, hogy gyújtsa rá a házat a pókra, mások viszont arra ösztönözték, hogy emelje tízszeresére a felajánlott jutalmat.

Aki látta a csoportban megosztott képet, saját bevallása szerint fontolóra venné a nő helyében az országváltást, mert egy ekkora póktól halálra rémülne. A viccesebb kedvű hozzászólok szerint a pók szteroidon él, azért nőhetett ilyen méretesre.

Akadt, aki próbálta megnyugtatni a segítséget kérő nőt: azt írták neki, hogy ez egy ártalmatlan vadászpók, aki csak szúnyogokat eszik. Ha semmiképp nem akarja megvárni, hogy magától távozzon, elmondása szerint egy porszívóval könnyen ki lehet tessékelni a szobából.

Kész szerencse, hogy Magyarországon nincsenek ekkora pókok!

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top