nlc.hu
Otthon

A gyerekszobába került a vécé a 170 milliós házban

Ilyet még nem láttál: a gyerekszoba sarkába építették a vécét a 170 milliós házban

Akinek tetszik, az most meg is veheti az egyedülálló ingatlant.
A gyerekszoba sarkába került a vécé a 170 milliós házban.

Nagy-Britanniában, azon belül is a staffordshire-i Stokeban, nem akármilyen házikó került eladósorba. A három hálószobát és ugyanannyi fürdőszobát számláló otthon igazi kuriózum: és nem csak azért, mert 400 ezer angol fontért (vagyis átszámolva több mint 170 millió forintért) kínálják eladásra, hanem a meglehetősen egyedi szobaelosztása miatt is – írja a Mirror.

A három hálószoba egyikét, ami az internetre feltöltött alaprajz szerint valamikor egyszer mosókonyhaként szolgált, a korábbi tulajdonosok gyerekszobává alakították át. Nem is lett volna ezzel semmi baj, ha az átalakítás során eltávolítanak a helyiségből mindent, ami annak korábbi funkciójára utal. Csakhogy a tulajdonosok valamilyen megmagyarázhatatlan okból, jó ötletnek látták, hogy az újonnan kialakított gyerekszoba sarkában megtartsák a vécét is.

Most persze, hogy a lakáshirdetésük kikerült az internetre, kapnak érte hideget-meleget. (De persze, főleg az utóbbit.) A kommentelők legnagyobb része csak simán értetlen. Van, aki Harry Potter egykori, még a lépcső alatt kialakított gardróbjához hasonlítja a gyerekszobát, míg másokat inkább egy börtöncellára emlékeztet.

És vannak azok is, akik azt kérdezik a kommentdobozban, vajon legális-e egy ilyen megoldás: „Egész biztosan kell lennie valamilyen szabályozásnak, ami megakadályozza, hogy a gyerekeknek olyan szobában kelljen aludniuk, ahol mások a dolgukat végzik.”

Te mit gondolsz a furcsa felállásról? Beköltöznél egy ilyen lakásba? És egy olyanba, ami egy bútoráruház kellős közepén van

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top