nlc.hu
Otthon

Így néz ki Ariel fürdőszobája a valóságban

Így néz ki Ariel fürdőszobája a valóságban, egy lakberendező elkészítette – képek

Egy hatalmas Disney-rajongónak sikerült megteremtenie a saját tenger alatti birodalmat a fürdőszobájában.

A 34 éves gloucesteri Mel Hamblett a fürdőszobáját Ariel hercegnőhöz illő helyiséggé alakította át, amelynek minden részletét a szeretett Disney-klasszikus, A kis hableány ihlette.

Arielhez igazította a fürdőszobáját.

Mel Hamblett (Fotó: Instagram)

A tehetséges barkácsoló világéletében imádott mindent, ami Disney, és miután 23 éves korában ellátogatott a Walt Disney Worldbe, úgy döntött, hogy saját otthonában is szeretné visszatükrözni az ott látott mesevilágot.

A kreatív anyuka szíve csücske Ariel, és egyszerűen tudta, hogy egy sellő témájú fürdőszobát kell kialakítania. Mel a szülői feladatok mellett teljes munkaidőben kommunikációs munkatársként dolgozik, és mellette lakberendezési influencer. Így nem okozott számára kivitelezni a fürdőt, mindössze két hét alatt, kevesebb mint 200 fontból, azaz 85 000 forintnyi összegből tudta átalakítani a fürdőszobáját.

Ami igazán segített a költségek alacsonyan tartásában, az az volt, hogy felhasználtuk, amink már volt, és festékkel feldobtuk őket, hogy újnak tűnjenek” – mesélte a Mirrornak.

Így néz ki az átalakítás után:

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top