nlc.hu
Otthon

Törőcsik Mari velemi házának sorsa

Kiderült, mi lesz a sorsa Törőcsik Mari velemi otthonának

Járai Máté árulta el, mi lesz a velemi ház sorsa.

Járai Máté nemrégiben feleségével együtt Velembe látogatott, ahol fogadott nagymamája, Törőcsik Mari utolsó éveit töltötte. A műsorvezető a helyiek kérdésére most véget vetett a találgatásoknak, és elárulta, mi lesz a sorsa a legendás színésznő halála óta üresen álló háznak, amit áron alul dobtak a piacra, igaz, a család nem erősítette meg, de nem is cáfolta ezt a hírt. Eddig.
 
A művésznő egykori otthona – amelynek 2014 októbere óta Törőcsik Mari lánya a jogos tulajdonosa – nagyjából a színésznő két évvel ezelőtti halála óta szellemházzá vált. A velemiek szerint másfél éve csak a szomszéd járt az épületben, aki rendszeresen szellőztet. Ami azonban még szomorúbb, hogy a legenda akár film- és színháztörténeti szempontból is különleges és értékes tárgyai is még mindig a házban vannak – írja a Blikk.

Törőcsik Mari

Fotó: MTI Fotó: Bruzák Noémi

Pár napja Járai Máté és felesége, Kíra Velembe látogattak, amiről egy videót is feltöltöttek a YouTube-csatornájukra. Egy helybeli kérdésére elmondta, a házat eladják.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top