nlc.hu
Otthon

70 éves anyja veti be minden nap a férfi ágyát

70 éves anyja veti be minden nap a férfi ágyát, kiakadt a net

A férfi a neten dicsekedett azzal, hogy az ő ágyára még mindig az idős édesanyjának van gondja. A dolog nem mindenki tetszését nyerte el.

Az anyai szeretet határtalan, ezt nem szeretnénk kétségbe vonni, de talán mégsem teljesen van rendben az, ha egy felnőtt, dolgozó férfi után az édesanyja ágyaz be. A szóban forgó Twitter felhasználó a platformon osztott meg egy képet az ágyáról, amit a 70 éves anyja csinált meg, ami egy dolog. Emellett azonban hozzátette, hogy ez a „háziasszony erő”, ami valljuk be, nem túl szerencsés megfogalmazás.

Idős nő ágyaz

Fotó: Getty Images/Halfpoint

Bár a férfi elmondta, hogy nincs az édesanyján kényszer, hogy megtegye neki, de szeretetből csinálja, neki pedig nincs szíve lebeszélni róla.

„Nem szeretném elbátortalanítani őt az életkora miatt. Teljesen képes vagyok egyedül ellátni magam, mivel időm nagy részét a családomtól távol töltöm.”

A tweet nagy feltűnést keltett, mivel sokan rámutattak, hogy nézőpontja valóban szerencsétlen, és sokan elítélték „elkényeztetett” viselkedése miatt. Egy nő azt válaszolta egy 18 éves gyerek édesanyjaként, hogy 14 éves kora óta tanította a fiát, hogy saját maga vesse be az ágyát és főzze meg a reggelijét. Azt mondta, soha nem szeretné, ha a fia elvárná, hogy az anyja vagy a felesége elvégezze helyette az “értékrendszer” nevében.

Egy másik felhasználó a 12 éves öccséről osztott meg egy történetet, aki saját maga veti meg az ágyát. „Saját maga ágyaz, és gondja van a saját szennyesére, tudja, hogy anya szereti őt, de nincs szüksége a munkájára, hogy bebizonyítsa a törődését.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top