nlc.hu
Otthon

Nagypolgári lakás felújítása TikTok videó

Teljeskörű felújításon esett át a nagypolgári lakás, ide azonnal beköltöznénk

A nagypolgári lakás fogalma sokakban túlzottan is retró enteriőr képében jelenik meg, pedig valójában ez is lehet elképesztően modern.

A nagypolgári lakásoknak sajátos hangulatuk van, a hatalmas belmagassággal, a különleges kétszárnyú ajtókkal és az eredeti fa parkettával. Ez azonban nem jelenti azt, hogy régimódi benyomást keltenek, sőt. A következő videó bizonyítja a legjobban, hogy egy ilyen bérház lakása is tökéletes és modern otthona lehet valakinek, csak egy kis fantázia kell hozzá.

Nagypolgári lakás felújítása

Fotó: TikTok/@fabermasterkivitelezo

A @fabermasterkivitelezo csapata komoly fába vágta a fejszéjét. Egészen tégláig visszabontották a falakat, korszerűsítették a fűtést, a villanyvezetékeket, és még a padlót is felszedték, hogy új alap kerüljön a parketta alá. Kerültek be új nyílászárók – kivéve az ajtók, mert azokat csak felújították –, újra álmodták a fürdőszobát és a konyhát. Végül pedig a régi parkettát is újra rakták, és gipszkarton álmennyezettel fejelték meg a végeredményt.

Nehéz lenne egy dolgot kiválasztani, ami a legjobban tetszik nekünk, ugyanis versenyben lenne a sarokkád, a kamra és a konyhai fali csempe is. Összességében egy nagyon szép, letisztult lakást adhattak át a tulajdonosoknak, de őszintén mondjuk, ide még mi is beköltöznénk.

@fabermasterkivitelezo Melyik helyiség tetszik a legjobban a nagypolgári lakásfelújítás előtte utána képeiből? Volt sok bontás, új fal építés, fürdőszobafelújítás, konyhafelújítás, parketta felújítás, villanyszerelés, fűteskorszerűsítés. Szerintünk megérte. #felujitas #lakásfelújítás #generálkivitelezés #fabermaster #fürdőszobafelújítás #homerenovation #burkolás #bontás #villanyszerelés #festés #homerenovation #interiordesig ♬ Storytelling - Adriel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top