nlc.hu
Otthon

Kádár-kocka fürdőszoba felújítás natúr színekkel

Valódi szentélyt varázsoltak a Kádár-kocka lepukkant fürdőszobájából

Egy újabb elképesztő átalakulást mutatunk, ezúttal egy fürdőszobáét, ami fényévekre van a régi Kádár-kocka mosdóhelyiségétől!
Kádár kocka fürdőszoba felújítás

A Faber Master TikTok oldalán bukkantunk rá a videóra, melyben egészen lenyűgöző átalakuláson esett át egy Kádár-kocka fürdőszobája. A helyiségben meglehetősen retró hangulatú állapotok uralkodtak, így igencsak ráfért a felújítás.

A fürdőt a szakemberek teljesen, gyakorlatilag tégláig bontották szét és első körben egy nagyobb ablak került a régi kisablak helyére, így a helyiség máris világosabbá, szellősebbé vált. A falakra fehér csempe, a padlóra fahatású járólap került és utóbbival harmonizál a bútor is. A kádat pedig épített zuhanyzó váltotta fel, ami mellé még a mosógép is befért.

Nézzétek csak!

@fabermasterkivitelezo A legutóbbi videóban szavaztatok több elkészült fürdősziba felújítás végeredményére, és ez a fürdőszoba design nyert. Neked, hogy tetszik? #felujitas #lakásfelújítás #generálkivitelezés #fabermaster #házfelújítás #fürdőszobafelújítás #építettzuhanyzó #bathroomrenovation #homerenovation #kádárkockafelújítás ♬ eredeti hang - Faber Master • felújítás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top