nlc.hu
Otthon

Hívogató helyiséget csinált a lelakott wc-ből

Hívogató helyiséget csinált a lelakott vécéből

Értjük mi, hogy a király is egyedül jár ide, de ki mondta, hogy attól még nem kelthet előkelő érzetet a WC helyiség? Egy felújítással ez könnyen elérhető!
Fürdőszoba

Ha csak egy kicsit is hozzánk hasonlóan használod a TikTokot, akkor jó eséllyel az algoritmus számtalan lakberendezős videót dob fel a neked szánt tartalom közé. És ezt te egyáltalán nem bánod. Mi is felfaljuk ezt a típusú kontentet, élünk-halunk a jó lakberendezős ötletekért.

Most például egy olyan TikTok került elénk (meg még 14 ezer másik emberhez), ahol az @inspired__diy nevű felhasználó a WC helyiségét tette ezerszer esztétikusabbá. Persze, lehet, hogy ez az utolsó része a lakásodnak, aminek a saját kezű felújításán gondolkozol, de ha meglátod a videót, azonnal inspirálódni fogsz és tombolni kezd benned a tettvágy. Mi legalábbis így voltunk vele.

Egy egészen lelakott, egyszerű helyiség volt ez a WC: szürke csempékkel, oda nem illő polcokkal, és bár látszott az esztétikumra való törekvés a képkeretet idéző tükörrel és a szőnyeggel, az összhatás mégsem volt az igazi. Ezt elégelte meg a TikToker, és vette a kezébe az irányítást. Beszerzett egy kőhatású tapétát, illetve egy bordázott, fára emlékeztető falpanelt. Ezeket szerelte fel a falra. A tapétából úgynevezett accent wall, vagyis hangsúlyossá tett fal lett a mosdó oldalán, a falpanel pedig a helyiség többi oldalát fedte be.

De itt még nem állt meg a mutatvány. Lecserélte a tükröt egy letisztult, kerek verzióra. Felszerelt két, minimalista polcot a WC mögé. Elhelyezett néhány dísztárgyat a helyiségben, és a panelből még a mosdókagyló alá is került, elfedve a csöveket. A végeredmény szerintünk magáért beszél!

@inspired__diy

Low budget tiny guest toilet DIY Idea ✨#fy #diyproject #diyideas #fyp

♬ Players – DJ Smallz 732 – Jersey Club Remix – Coi Leray

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top