nlc.hu
Család

Az internetről tanul meg barkácsolni egy amerikai édesanya

Az internetről tanult meg barkácsolni az édesanya, aki sokat spórolt így a házfelújítással

A minnesotai anyuka elárulta legfontosabb lakásfelújítós tippjeit is.

Carrie Kline és férje 2021 júniusában vett egy családi házat. A rengeteg tér és üres felület megragadta az édesanya fantáziáját, és úgy döntött, maga próbálja otthonosabbá varázsolni környezetüket. Mivel nem nagyon volt tapasztalata, olyan oldalakon keresztül igyekezett megtanulni, mi fán terem is a lakásfelújítás, mint az Instagram vagy a Youtube. A munkát a nappaliban kezdte, saját kézzel gyártott ide képkereteket és polcokat. Ezután következtek a hálószobák, illetve a mosdó és a fürdőszoba, ahol szintén akadt feladat számára azonkívül, hogy le kellett festeni a falakat. 

Carrie Kline kedvence a veranda, mivel mindig is szeretett volna egy olyan helyet, ahol nyári estéken pihenhet és nézheti, ahogyan a kertben játszanak a gyermekei. A kicsiket egyébként nem zavarta a sok barkácsolás, nagyobb zajban is remekül tudtak aludni, de persze azért előfordult, hogy így is felébredtek. „Megtanultam elfogadni, hogy a dolgok nem mindig a terv szerint alakulnak” – tette hozzá Kline. Apropó terv, megpróbált arra is odafigyelni, hogy ne szálljon el a költségvetés, és becslése szerint körülbelül 560 dollárt (kb. 194 ezer forintot) költött arra, hogy álmai otthonában élhessen családjával.

És hogyan csinálja? Csak a legvégső esetben dobja ki a maradék anyagot, hulladékot, mindent felhasznál, amit csak lehet, ha festékre van szüksége, megnézi, van-e árcsökkentett termék, illetve a már meglévő festékeiből próbál valami különleges árnyalatot kikeverni, és egyébként igyekszik semmit sem újonnan venni, hanem régi dolgokat átalakítani vagy saját kezűleg építi meg, amire szükség lehet. Tapasztalatait, tippjeit pedig természetesen szívesen megosztja olyan nőkkel, akik követnék a példáját.  

 

Egy pár lakásfelújítás közben

Fotó: Pexels

(via Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top