nlc.hu
Otthon

„Mindenünket eladtuk, hogy egy raktárba költözhessünk”

„Mindenünket eladtuk, hogy egy raktárba költözhessünk”

Fin és John nyüzsgő, nagyvárosi lakásukat cserélték az eldugott raktárépületre az erdő közepén.
„Mindenünket eladtuk, hogy egy raktárba költözhessünk”

A 44 éves Fin és férje, John 2010-ben az interneten keresztül ismerkedtek össze. Fin akkor még Londonban lakott, John pedig Miamiban, így a kapcsolatuk elején gyakorlatilag egyfolytában utaztak a másikhoz. „Amikor John volt Londonban, egy hosszúhajón éltünk, Miamiban pedig a háromszobás lakásában.”

A thai származású Fin azt mondja, férjével mindketten sok időt töltöttek a természetben – mára a megismerkedésük előtt is. „John imád vadászni és a házasságunk előtt is rendszeresen járt többnapos vadászatokra, ahova volt, hogy én is elkísértem, de tőle függetlenül is mindig sokat jártam a természetben; rendszeresen vadkempingeztem.”

Fin a Metro című brit lapnak elmondta, mindig is az egyik legnagyobb vágya volt, hogy egyszer majd a természetben éljen. Miután Johnnal összeházasodtak, nem sokat gondolkodtak: eladták minden ingóságukat, köztük a háromszobás miami lakást, a pénzt pedig egy erdőszéli telekre és egy raktárépületre költötték.

„Az elején persze rém nehéz volt ebben az épületben élni. John folyton panaszkodott, hogy semminek nincs elég helye” – idézi fel a kezdeteket Fin, majd hozzátette, ő volt az, aki végül megértette Johnnal, hogy ha térre van szüksége, menjen nyugodtan az erdőbe.

Semmi nem írja elő, hogy a személyes tered csakis az otthonodban lehet.

John és Fin raktára azóta egy teljesen önfenntartó otthonná változott, amiben minden megvan a tavacskára néző konyhától az üvegházban kialakított fürdőszobáig. És, hogy miből tartja fenn magát a házaspár? Időről időre kiadják az otthonukhoz épített melléképületeket Airbnb-ként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top