nlc.hu
Otthon

Tragédia lett a sövény miatti szomszédvitából

Átlógó sövény miatt robbant ki a vita két szomszéd között Veszprémvarsányban, tragédia lett belőle

Mindenkit sokkolt a környéken az eset.
sövény,

Mentőhelikopterrel vittek kórházba egy férfit csütörtökön Veszprémvarsányból, miután a 73 éves szomszédja – egy vita hevében – többször megszúrta – számolt be a Tények. A megkéselt családapa most élet-halál között van, szíven és mellkason szúrták. Egy utcabeli rohant a segítségére, aki véget vetett az idős férfi őrjöngésének és hazazavarta.

A nyugdíjas a támadás után hazament és öngyilkos lett; felakasztotta magát a konyhában.

A környéken lakók azt mondják, a vitát a falhoz átlógó sövény robbanthatta ki a két szomszéd között.

A rendőrség emberölés kísérlete miatt indított büntetőeljárást.

Tavaly szeptemberben amúgy lövöldözésig fajult egy, szomszédok közötti viszály a kutyaugatás miatt Székesfehérváron. A lövöldöző akkor azzal védekezett, hogy nem volt más választása, mert már pihenni sem tudott. Mint kiderült, az elmúlt időszakban egyre gyakrabban lőtt a szomszéd állataira légpuskával, vagy dobált rájuk kavicsot. Aznap azonban betelt a pohár a kutyák gazdájánál, ezért hívta ki a rendőröket, akik 3 légpuskát, valamint légfegyverlövedékeket és különböző típusú pirotechnikai termékeket foglaltak le a támadónál.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top