nlc.hu
Otthon

Kutyatámadás Zádoron

Brutális kutyatámadás Baranyában: 4 kutya marcangolt szét egy 35 éves férfit

A helyieket sokkolták a történtek.
kutyatámadás,

Négy kutya súlyosan megsebesített egy 35 éves férfit a Baranya megyei Zádoron pénteken – számolt be az RTL Híradó. Éppen hazafelé tartott, amikor az egyik közeli kertből kiszöktek az ebek és rátámadtak. A kerítésben próbált megkapaszkodni. 

Az egyik szomszéd gereblyével szaladt a bajba jutott férfi segítségére, és sikerült kiszabadítania az áldozatot a kutyák fogai közül. 

“Nagyon összerágták. Szilánkosra tört a bokája. A vádlijából még húsdarabokat is szedtek ki. Ha az a gyerek nem jön gereblyével, akkor behúzták volna az árokba és megeszik” – mondta az egyik helybéli.

Az ott élők azt mesélték, korábban nem történt hasonló eset. Sokkolták őket is a történtek.

A kutyák gazdája azt nyilatkozta az RTL Híradónak, hogy szerinte valaki kinyithatta kapujukat. Elmondása szerint a várandós lánya volt otthon, amikor megtörtént a baj. Sajnálják a történteket, a lánya ma is járt az áldozatnál. “Vállalják a felelősséget, mindent, mi meg nem tenyésztők vagyunk. Ezek a családhoz tartoznak, ott alusznak bent sokszor, mikor kölykök voltak, mindig be voltak zárva, hogy hogy történt, itt nem tudtak kimenni, az 100 százalék. Ez emberi segítség volt” – reagált a gazda. A kutyák jelenleg is el vannak zárva, elaltatnák őket.

Az RTL Híradónak nyilatkozó állatvédő szerint egy tüzelő szuka lehetett a közelben, emiatt szaladhattak ki az udvarról a felbőszült ebek.

A megtámadott férfit Szigetvárra vitték kórházba, mindkét lábán mély sérüléseket szerzett. 

A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.

Kiemelt fotó forrása: RTL / RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top