nlc.hu
Otthon
Marihuána termesztés albérletben

Kiadta a lakását, rettenetes dolgokat talált benne, miután hazaért

Teljesen tönkre vágták a gyanútlan tulaj lakását a drogtermesztők.

Charles Reeves az Egyesült Államokban kapott munkát, ezért egész családjával a tengerentúlra költözött. Amikor hazaért, megdöbbenve kellett szembesülnie azzal, hogy a jó karban lévő családi házukból drog ültetvényt csinált egy banda.

Amikor felkapcsoltam a villanyt, azt láttam, hogy vastagon áll a termőföld a hálószobában. Csoda, hogy a padló egyáltalán elbírta a súlyát

– mesélte a döbbent házigazda.

Kiadta a lakását, rettenetes dolgokat talált benne, miután hazaért

Ennyi földet nem a cipőjük talpán hordtak be a szobába.

Mostanában egyre több ingatlantulajdonost vernek át

a marihuána termesztésével foglalkozó bűnözői csoportok Nagy-Britanniában. Reeves esete viszont a BBC-nek nyilatkozó rendőrök szerint is a legdurvább az eddig ismertek közül. A férfi igazából nem is hibáztatható a történtekért, ő körültekintően és jóhiszeműen járt el. Amikor kiderült, hogy Amerikában kell dolgoznia, meghirdette kiadásra az ingatlant, amire jelentkezett is egy magát ingatlanosnak kiadó férfi. Ő azt állította, hogy Reevesék otthonába

egy több gyerekes család fog beköltözni,

mivel a szülők Londonban kaptak munkát. A férfi valójában a banda tagja volt, akiknek kapóra jött, hogy a főbérlő egy kontinenssel arrébb fog dolgozni, ami miatt nem kell gyakori ellenőrzésektől tartaniuk. A drogkertészek aztán lopott árammal működő, komoly szellőző-, öntöző- és lámparendszert szereltek fel, teljesen szétbarmolva a lakást.

Kiadta a lakását, rettenetes dolgokat talált benne, miután hazaért

Födém áttörésről biztos nem volt szó az albérleti szerződésben. Ahogyan áramlopásról sem.

A marihuána növények neveléséhez szükséges táptalajt sem gondolták túl:

sima termőfölddel hordták tele a lakás helyiségeit.

Charles Reeves csak bírósági végzéssel tudott bejutni a saját lakásába. Előtte néhány férfi nyitott neki ajtót, akik nem engedték be, de azt hazudták, hogy minden rendben van az ingatlannal. Amire a tulaj rendőrökkel ment vissza, már nem találtak senkit sem. Volt viszont a lakásban több, mint négyszáz tő marihuána, több százezer font értékben. A Reeves család teljesen összetört, emellett az anyagi káruk is hatalmas, mivel az épület teljesen tönkre ment.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top