nlc.hu
Otthon
11 hely a lakásban, amit mindenki kihagy takarításkor – Te is megfeledkezel ezekről?

11 hely a lakásban, amit mindenki kihagy takarításkor – Te is megfeledkezel ezekről?

Rengeteg olyan pontja van a lakásnak, amelyeket nem szoktunk rendszeresen megtisztítani, és emiatt nagyon piszkosak tudnak lenni.
Egy nő az ágy alatt takarít

A gyors takarítási tippeknek és trükköknek köszönhetően a rengeteg időt és energiát meg lehet spórolni, és anélkül, hogy órákat töltenék a lakás kipucolásával, rumli- és piszokmentes lehet az otthonunk. Ezek apró, rendszeres praktikák nagyon hasznosak, de megvannak a maguk korlátaik.

Még azok is, akik igazán odafigyelnek és tisztaságra, és rendszeresen takarítják az otthonukat, szembesülhetnek azzal, hogy elhanyagolták lakásuk néhány rejtett és nehezen hozzáférhető részének tisztítását – vagy legalábbis nem takarították olyan gyakran, mint kellene.

Teljesen természetesen, hogy ami nincs szem előtt, arról elfeledkezünk a takarításnál is; könnyen előfordulhat például, hogy a tűzhely oldalán lecsorgó dolgok egészen addig észrevételnek maradnak, amíg ki nem költözöl a lakásból. Mutatunk néhány olyan dolgot a lakásban, amelyeket valószínűleg te is kihagyod, és nem szoktad takarítani.

Kaktuszok egy redőnyös ablak előtt
Megnézem
Összes kép (11)

(CNET)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top