Ragyogáskommandó
Szponzorált tartalom

Takarítsuk ki együtt Budapest legszebb iskoláját!

Hogy ne csak a legszebb legyen, hanem a legtisztább is. A Ward Mária épületét ugyanis nem kíméli a belvárosi szennyezés.

Van egy csodás iskola Budapest szívében, amit nagyon-nagyon ki kellene takarítani. Nem azért, mert az ott dolgozók, tanítók, tanulók és vendégek nem tesznek meg mindent (megtesznek), hanem azért, mert a régi, patinás épület a nagyvárosi lét összes káros hatásának ki van téve, a küzdelemhez tehát elkél a segítség.

Van egy csodás iskola – kezdtük az előbb, ám a Ward Mária Általános Iskola és Gimnázium nem csak egy iskola. Az ötödik kerületben, az Irányi utcában található épületet több intézmény is használja. Oktatnak, rendezvényeket tartanak, közösségi teret ápolnak, sokat tesznek azért, hogy Budapest kulturális élete még színesebb legyen. Csak hát a szmog, a por, az itt-ott felbukkanó penész, a belváros és a régi épületek egyéb nyűgjeiről nem is beszélve.

Nem véletlen, hogy indultak a Cif Ragyogjon Magyarország! Programjában, amely azt tűzte ki célul, hogy megtisztítja a sokak által használt, népszerű és fontos tereket. Hogy végül ki lesz a nyertes, arról ti dönthettek, méghozzá szavazással, ezen a linken.  Mi annyit tehetünk, hogy fotósunk képeivel körbeviszünk titeket az épületben, azaz megismerhetitek a város egyik legegyedibb és legkreatívabb iskoláját, ahol minden teremben van valami egyedi megoldás, ötlet, amivel feldobják a teret. És amely könyörög azért, hogy szabadítsuk meg a szennyeződésektől.

Megnézem
Összes kép (26)

Ragyogáskommandó nevű oldalunk hála itt, az nlc-n is követheted az eseményeket!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.