Shine

Melania Trump 10 legdrágább outfitje

Egyik sem áll meg félmillió alatt, de ha csak a szettek legextrább darabját nézzük, akkor is irigylésre méltó ruha- és kiegészítő gyűjteménnyel

Egyik sem áll meg félmillió alatt, még akkor sem, ha csupán a szettek legextrább darabját nézzük. A Popsugar által összeállított TOP10-es lista 160 ezres cipellője még egészen baráti áron van, pláne az első helyezett szetthez képest, aminél a kézitáska értéke laza 20 millióra rúg.

10. Manolo Blahnik magassarkú – 160.000Ft

Teljesen kiverte a biztosítékot Amerika honpolgárai körében, mikor a Harvey hurrikán pusztítása után a First Lady fekete Manolo Blahnik tűsarkúban tipegett a helikopterhez, hogy a bajba jutottak segítségére siessen férje oldalán. A nép gumicsizmáért kiáltott, így mire megérkeztek már cipőt váltott, de lássuk be: ki ne viselne szívesebben egy ilyen fekete gyönyörűséget egy trampli gumicselló helyett?


9. Balmain kockás ing – 370.000Ft

A Fehér Ház konyhakertjébe tett látogatásához egészen sportos szettet választott: piros kockás ing, fekete naci, Converse cipő. Csak épp az imitált zöldségültetéshez választott felsője csaknem 400 ezer forintot kóstáló Balmain darab volt, ami nem tipikusan az az árkategória, amennyiből az ember ruhát vesz magának a kapáláshoz. Már ha nem milliárdos First Lady az illető.


8. Christian Louboutin Multi Python pumps – 375.000Ft

Épp csak egy picit került többe a kockás ingnél az a Louboutin tűsarkú, amit egy egészségügyi központba tett látogatásakor viselt pár hete. A So Kate névre keresztelt, több színben játszó cipőcsodát egyébként igazi kihívás lehet viselni, 12 centis sarkakon azért kell némi gyakorlat, hogy eltipegjen az ember lánya. De Melaniának ez már nagyon megy, ráadásul remekül állt zöld Ceffin ruhájához.


7. Roksanda ruha – 610.000Ft

A puffos ujjvégű, hófehér Margot ruhát még múlt évben viselte, a republikánus elnökjelölő gyűlés rendezvényén, ami határozottan emlékezetes pillanata maradt az elnökválasztási hercehurcának. Melania Trump ugyanis ekkor mondta el beszédét, amely mint kiderült, szinte szóról szóra megegyezett Michelle Obama egy korábbi szónoklatával. A kínos incidens mellett így szinte említést sem kapott a First Lady-jelölt gyönyörű, luxusruhája.


6. Delpozo ruha – 790.000Ft

Az ENSZ-ben tett első látogatásakor tartott beszédéhez méltón kiöltözött Amerika Első Asszonya, pink Delpozo gyapjú kabátruháját az is észre vehette, aki nem akarta – ezzel például egészen rokonszokásai vannak II. Erzsében királynőnek is. A márka 2017-es Pre-Fall kollekciójából való, kabátként is funkcionáló ruha azonban nem a legjobb választás volt: sokan nehezményezték, hogy a látványos outfit túlzottan is elterelte a figyelmet beszédéről, holott egy ilyen eseményt legalább illemből úgy kellett volna felhasználnia, hogy az ügy, amiért felszólal, valóban nyitott és értő fülekre találjon.


5. Monique Lhuillier estélyi ruha – 2.140.000Ft

Szép nagy értékbeli ugrással érkezünk a TOP5-be, ahol rögtön egy csillogó alkalmi ruha vár ránk, Monique Lhuillier kollekciójából. Még szeptemberben esett a választása a FLOTUS-nak (bizony, a First Lady-t ilyen idióta rövidítéssel is jelölhetjük hivatalosan = First Lady Of The United States) a földig érő, ezüstszínben pompázó ruhára, amit egy Fehér Házban tartott eseményre vett fel.


4. Michael Kors Collection kosztüm – 2.670.000Ft

A fekete, csillogó rátétekkel díszített szoknyáért és hozzá passzoló blézerért egészen summás összeget kellett kifizetnie Trump asszonynak, de valószínűleg minden pénzt megért számára, hogy elhatárolja magát a demokrata politikusnőktől, akik a februári alkalmat, mikor férje, Donald Trump felszólalt a Kongresszusban, arra használták fel, hogy hófehér ruhában tüntessenek ellene – és nem mellesleg a nők jogaiért.

Megnézem
Összes kép (2)

3. Hermés Birkin táska – 5.000.000Ft

Tudjuk jól, több Hermés táska is lapul Melania Trump gardróbjában, nincs is min meglepődni, hogy világosbarna Epsom Birkin kézitáskája a maga hozzávetőlegesen 5 milliós értékével felkerült a listára. Szettje, amit a Fehér Házba való beköltözése napján láthattunk rajta, persze enélkül sem egy fast fashion összeállítás. Bally nadrágra 270 ezerbe kerül, amihez Dolce & Gabbana trikót és Manolo Blahnik magassarkút viselt.


2. Dolce & Gabbana kabát – 13.780.000

Impozáns kabátgyűjteményének egész biztosan az a Dolce & Gabbana darab az ékköve, amelyet májusban viselt a 43. G7 Csúcstalálkozó során, Szicíliában. Árban egy kisebb lakás értékével felérő, gazdagon díszített kabát egyébként nem csak a First Lady tetszését nyerte el, a különböző high-end webshopokban már rég hiánycikknek számít.


1. Hermés kézitáska – 20-22.000.000Ft

Bizony, a méregdrága felöltő ára simán eltörpül Melania egy másik Hermés táskájának értéke mellett. Egy olyan 30 cm-es, fekete lakk krokodilbőrből készült, arany csatokkal ellátott Birkin táska, amely neki is van, valahol 20-22 millió forint körüli áron cserél manapság gazdát – értékük pedig mint tudjuk, egyre csak megy felfelé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top