Shine

Ők lesznek 2018 divatikonjai

Saoirse Ronan Millie Bobby Brown Adwoa Aboah Meghan Markle Kaia Gerber Alicia Vikander

Bár Kylie Jenner és Gigi Hadid népszerűsége a jelek szerint töretlen marad, nem lesz hiány új arcokban sem divatfronton.

Összegyűjtöttük, kik azok a színésznők és modellek, akiket karrierjükben (vagy épp magánéletükben) olyan magasra repített 2017, hogy idén már kikerülhetetlenül a kamerák kereszttüzében töltik életüket, stílusuk, megjelenésük pedig egyértelműen követésre érdemes.

Saoirse Ronan

A New York-i születésű, Írországban nevelkedett Saoirse még 2008-ban, 13 évesen kapta meg első Oscar jelölését a Vágy és vezeklésben nyújtott alakításáért, amelyet 2016-ban újabb követett, immár a legjobb női főszereplők között tartották számon a Brooklyn filmnek köszönhetően. Most pedig minden esély meg van rá, hogy begyűjtse 3. jelölését is –  legalábbis erre következtethetünk abból, hogy a Golden Globe-díj várományosa, amit ugyebár az Oscar-díj előfutárának is szoktak nevezni.

Ebből is látszik, a vörös szőnyeges megjelenések már a 23 éves színésznő kisujjában vannak, a következő hónapokban pedig biztos, hogy ott lesz majd minden filmes eseményen, ami számít. Stylistjának köszönhetően pedig tökéletes gardróbot sikerült összeállítania, stílusa elsőrangú inspirációforrás lehet mindenkinek, aki kedveli a lágy, romantikus és kifinomult öltözékeket.

Megnézem
Összes kép (3)

Millie Bobby Brown

Manapság a legismertebb gyerekszínészek között tartják számon a mindössze 13 éves leányzót, aki esetében mégsem illik a képbe a “kislány” megnevezés. Legalábbis, ha a vörös szőnyeges megjelenéseit nézzük. No, nem kell megijedni, semmi közönségesség nincs a dologban, inkább csak arról van szó, hogy öltözékei rendre egyediek, legtöbbször szokatlan részleteket tartalmaznak, a játékosság pedig tökéletesen illik életkorához. Na jó, kicsit persze tol rajta felfelé, de 16-nál többnek még így sem néz ki.

A tinik körében mindenképp meghatározó stílusikonnak fog számítani, de a fiatal húszas korosztály is nyugodtan rápillanthat gardróbjára, ha némi ötletre van szüksége.

Megnézem
Összes kép (4)

Adwoa Aboah

Az angol modell lány 2017-ben felkerült az amerikai és a brit Vogue címlapjára is, valamint a Pirelli naptárhoz is felkérték, ami igencsak felturbózta iránta az érdeklődést. Mondani sem kell, a legnagyobb divatházak mind szívesen foglalkoztatják, láthattuk már a Fendi, a Versace, a Chanel vagy Alexander Wang kifutóján is.

Magánéletét korábban nem mondhatnánk, hogy a tökéletesség jellemezte: depressziós volt, bipoláris zavarral küzdött, drogfüggősége pedig olyan súlyos volt, hogy 2015-ben túladagolás miatt kómába esett. Ezt követően azonban (úgy tűnik), sikerült kimásznia a lelki mélypontról, abbahagyta a drogozást, amivel példaként szeretne szolgálni más, fiatal lányoknak arra nézve, mindig van kiút és választási lehetőség, még a legnyomorultabb helyzetekből is. Ehhez pedig egy online platformot is létrehozott Gurls Talk néven, ami nagy népszerűségre tett szert az angol nyelvterületen.

2017-ben a brit GQ magazin az Év Nőjének választotta, 2018 pedig minden bizonnyal még nagyobb népszerűséget tartogat a számára, és ki tudja, talán filmes álmait is közelebb hozza majd.

Megnézem
Összes kép (4)

Meghan Markle

Természetesen nem maradhat ki a listából Harry herceg menyasszonya sem. Eljegyzése óta az amerikai színésznőt korunk Grace Kelly-jeként már így is az egekig emelte az érdeklődés, pedig a májusi esküvő előkészületei csak röpke bemelegítésnek fognak tűnni ahhoz képest, micsoda figyelemre tarthat számot ezentúl, ha megjelenéséről, öltözködéséről, no meg persze magánéletéről lesz szó.

Megnézem
Összes kép (4)

Kaia Gerber

Cindy Crawford lánya tarolt a 2018-as tavaszi/nyári divatbemutatókon, kevés, magára valamit is adó divatház volt, ami nem kérte fel, hogy lépdeljen párat a kifutóján. Bár kétségtelen, hogy anyja ismertsége sokat segített neki az indulásban, mostanra úgy tűnik, saját jogon is igényt tarthat rá, hogy a legnépszerűbb modellek között tartsák számon.

A bravúros kezdet garancia rá, hogy 2018-ban sokat fogunk még hallani róla, és ki tudja, mit tartogat a jövő a még csak 16 éves lány számára.

Megnézem
Összes kép (4)

Alicia Vikander

A 29 éves svéd színésznő karrierje tíz éve, hazájában indult el, majd nemzetközi ismertségre 2012-ben tett szert. Az egykori balettiskola növendék pedig azóta bebizonyította, a legjobb színésznők között a helye, ezt mutatja 2016-os Oscar-díja is, amit A dán lányban nyújtott alakításáért kapott A legjobb női mellékszereplő kategóriában.

Az idei év nem akármilyen premiert tartogat a számára, ő játssza ugyanis az új Tomb Raiderben Lara Croft szerepét, amivel elkerülhetetlenül bevonzza majd, hogy mindenki összehasonlítsa az nagy előddel, Angelina Jolie-val – lehetőleg minden szempontból, ami csak létezik.

Nagy mázlinkra pedig igazán kifinomult ízlése van, vörös szőnyeges megjelenései hibátlanok és még a magánéletben sem egy balhés csaj. Nincs instás oldala, ami jól mutatja, mennyire védi privát életét, Michael Fassbenderrel még házasságukat sem kürtölték világgá – igaz, gyorsan kitudódott.

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top