Shine

40+ leárazásos ruha, amik ősszel is divatosak lesznek

Leárazásokon jó vásárolni, de még jobb, ha hosszú távon is divatos holmikra csapunk le olcsóbban.

A divatheteken felvonultatott kollekciók alapján az őszi-téli szezon kedvencei lesznek a maxi ruhák, amik még az overallokat is lekörözhetik népszerűségben, a nadrágok terén pedig a bővebb fazonok maradnak porondon. A szoknyák között továbbra is a midi fazonok legmenőbbek, de ebből a hosszból az egyrészes ruhákkal sem lövünk mellé.

Az évszakra jellemző sötét színeket izgalmas árnyalatok fogják feldobni, neonszínekkel, sárga, narancs, piros vagy épp királykék árnyalatokkal is érdemes lesz játszadozni. Divatban lesznek a (mű)bőrcuccok is, és minő mázli, hogy rájuk is kiírták a vadászati engedélyt: meglepően sokat találhatunk a nyári leárazásokon.

Bő szárú nadrágok

Láthattuk a Delpozo, a Givenchy vagy épp a Carven kifutóján, de valószínű rövidebb listája lenne azoknak a divatházaknak, amik valamilyen formában ne tették volna be a lezser szabású nadrágokat kollekcióikba.

Megnézem
Összes kép (4)

A paperbag fazonú, a megkötős vagy épp a bővülő szárú nadrágokat számos márkánál megtalálhatjuk mi is:

Megnézem
Összes kép (12)

Maxiruhák

Az őszi-téli szezonban ezek játsszák majd az overallok szerepét, főleg a New York-i Divathéten láthattunk belőlük jó néhány típust. Prabal Gurung, a 3.1 Philip Lim és és az ADEAM is dögös darabokat mutatott be, amikhez hasonlót mi is találhatunk a leárazásokon.

Megnézem
Összes kép (4)

A nyári kollekciókban számos sötétebb színű maxiruha kapott helyett, amiket ősszel sem lesz fura viselni, sőt egészen sokat hosszú ujjakkal láttak el, ami a hűvösebb időben még előnyösebb is, mint most. Farmerdzsekivel, rövidebb fazonú kabátkával felülről, trikóval, bodyval alulról rétegezhetjük, miközben bokacsizmákhoz is jól illenek ezek a fazonok.

Megnézem
Összes kép (9)

Midiszoknyák és -ruhák

New Yorktól Párizsig mindenhol láthattunk midiszoknyákat, amik már hosszú szezonok óta divatban vannak és bizony ott is maradnak. Számtalan stílusban megálmodták már (Oscar de la Renta például virágosban, a Prada rózsaszín bukléban) és egészen biztos, hogy találunk az alkatunknak és ízlésünknek megfelelőt elérhető áron is. A magassarkút azonban ne felejtsük el hozzá, kevesen vannak, akiknek tényleg jól áll lapos talpú cipővel. A ruhák terén ha ódzkodunk a maxi fazonoktól, keressünk helyette ebben a hosszban néhány csinos darabot, nem fogjuk megbánni.

Megnézem
Összes kép (5)

Midi szoknyákkal is Dunát lehet rekeszteni, pliszéstől a gombosig, aszimmetrikustól a megkötősig számos fazonban beszerezhetjük őket, köztük olyanokban is, amik lazán ősziesíthetők.

Megnézem
Összes kép (12)

Kötött pulóverek

Egészen extrém pulcsikat láthattunk az őszi-téli kollekciók bemutatóin, a tervezőknek úgy tűnik, bejön a kötöttáru. Calvin Klein viccesen szaggatott pulcsijai és a Miu Miu letisztult stílusa jelezhetik talán a két ellenpólust, amik közé aztán az összes többi divatház felsorakozott mintás ruhaneműivel.

Megnézem
Összes kép (5)

Kötött pulcsikban a tavaszi-nyári kollekciók sem szűkölködtek, nem kell aggódni, maradt még a készleten pár szuper cucc az év első hónapjairól, amiket ha tavasszal még drágálltunk teljes áron megvenni, most itt lehet az ideje, hogy akciósan lecsapjunk rájuk.

Megnézem
Összes kép (11)

(Mű)bőrszerelések

Ideje kilépnünk a bőrdzsekik bűvköréből és felfedezni a (mű)bőrből készült szoknyákat, ruhákat is. Míg az utóbbi nem feltétlen megy el irodai viseletnek (és valljuk be, egy műbőr szerelést meg kell válogatni, hogy az izzadási szempontok alapján hová veszünk fel), egy puha bőrszoknyát simán bevállalhatunk a dolgos hétköznapokon is. Lágyítsuk az összképet bolyhos pulcsival vagy szaténból készült, esetleg csipkerátétes inggel és extrán nőcis szerelést kapunk.

Megnézem
Összes kép (5)

Ha bejön a bőrbe burkolózás, írd fel a shopping listádra őket, ugyanis jó pár márka most szórja ki a tavaszra betárazott bőrkabátokat és ruhákat, így könnyedén vehetsz akár féláron is egy szexi darabot.

Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top