Shine

Leeresztett lufi, esernyő és diszkógömb – a 2018-as Emmy-gála leg-leg-leg ruhái

Voltak, akik beérték a szokványosnak mondható tollakkal, tüllökkel és flitterekkel, akadt azonban, aki leeresztett lufinak, szivárványos esernyőnek vagy épp két lábon járó planetáriumnak öltözött az idei Emmy-gálára. Ruhamustra.

A legnagyobb vállalás

Tracee Ellis Ross (Getty Images)

 

A szó szoros és átvitt értelmében, méretben, anyaghasználatban és szabás tekintetében is nagy vállalás volt Tracee Ellis Ross ruhája a Valentino divatháztól. És igen, valóban van ebben a ruhában valami leeresztett lufira hajazó… A színésznő azonban nagyon is tudta viselni.

A legdiszkógömbösebb

Samira Wiley (Getty Images)

Samira Wiley bebizonyította, hogy igenis vannak olyan emberek, akiknek kifejezetten érdemes diszkógömbnek öltözniük. 

A legbájosabb

Millie Bobby Brown (Getty Images)

 

Ha egy ruha púderrózsaszín, virágmintás és még masnis is, attól még nem feltétlenül kell közhelyesen émelyítőnek lennie. A még mindig csupán 14 éves Millie Bobby Brown öltözéke például szimplán „csak” hibátlanul stílusos volt.

A legdívásabb

 

Madeline Brewer (Getty Images)

Madeline Brewer a klasszikus hollywoodi dívákat idézte derékfodros, sellő fazonú estélyijében. Egyszersmind megmutatta azt is, hogy nem kellenek gigacicik az izgalmas dekoltázshoz.

A legmenyasszonyosabb

Jessica Biel (Getty Images)

Nagyjából minden vörös szőnyeges eseményen akad egy vagy több olyan híresség, aki menyasszonynak/első bálozónak öltözik. Ezúttal Jessica Biel tette ezt, méghozzá nem is rosszul.

A legtündéresebb

Michelle Dockery (Getty Images)

Michelle Dockery mintha egy élőszereplős mesefilm forgatásáról libbent volna be az Emmy-gálára, úgy, hogy közben magán felejtette a jelmezt. Már csak egy csillagos végű varázspálca hiányzott a kezéből.

A legistennősebb

Heidi Klum (Getty Images)

Heidi Klum nagy előszeretettel jelenik meg köldökig dekoltált, csípőig sliccelt és egyébként is, minden egyéb lehetséges ponton kivágott ruhákban a gálákon. Ezúttal azonban nem így tett, inkább egy makulátlan szabású istennőruhát vett fel. Vagyis inkább öntöttek rá, mert ez abszolút az a kategória.

A legvörösebb

Rachel Brosnahan (Getty Images)

Valahogy minden gálának megvan A Vörös Ruhája, még akkor is, ha a szőnyeg épp nem vörös. (Sőt, ilyen esetben még jobban is érvényesül.) Az idei Emmy-n ez a bizonyos ruha Rachel Broshanan estélyije volt az Oscar de la Renta divatháztól.

A legdögösebb

Scarlett Johansson (Getty Images)

Scarlett Johansson prezentálta, hogy a legkevésbé sem a ruha színén múlik a dögössége. 

A legfeketehattyúsabb

Sarah Paulson (Getty Images)

A feketehattyú-sikk még mindig dívik. Sarah Paulson ruhája mégis a „majdnem, de mégsem” tipikus esete. Nyilván az előnytelen dekoltázs miatt.

A legtüllösebb

Joey King (Getty Images)

Joey King egy komplett balettkarra elegendő tüllel a testén vett részt a 2018-as Emmy-gálán. Meg kell azonban hagyni, hogy a legkevésbé sem volt kár a tüll egyetlen centiméteréért sem.

A legnaposabb

Judith Light (Getty Images)

Judith Light napfényes ruhaválasztása nem csupán a haj- és bőrszínéhez, de még a nevéhez is tökéletesen passzolt. 

A legcsillagoséjszakásabb

Angela Sarafyan (Getty Images)

Angela Sarafyan két lábon járó planetáriumként jelent meg a gálán.

A legesernyősebb

Tiffany Haddish (Getty Images)

Tiffany Haddish szivárványszínű esernyőnek öltözött a rendezvényre és ezt láthatólag ő maga élvezte a legjobban. Pörgött-forgott a szivárványában.

A legértelmezhetetlenebb

Tina Lifford (Getty Images)

Tina Lifford öltözékén három idei, őszi trend is megjelent, nevezetesen az állatminták, a partchwork és a kockák, melyek közül azonban egy is bőven elég lett volna. Mindehhez társult még a rettenetes szabás és a tűsarkú combcsizma. Mindennek köszönhetően a színésznő öltözéke egyszerre lett az est legribisebb és legértelmezhetetlenebb szettje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top