A 10 legszebb vörös szőnyeges ruha 2019-ből

Nem volt hiány idén sem vörös szőnyeges eseményekből – mutatjuk, kik voltak 2019 legjobban öltözött színésznői.

Parádésan indult a 2019-es díjátadó szezon: Lady Gaga rögtön a januári Golden Globe-gálán megadta az alaphangot nemcsak a Shallow-val, de ruhakölteményével is, amely ahhoz is bőven elég jó volt, hogy felkerüljön a listánkra. De kik voltak még idén az abszolút favoritok, akiknek haute couture ruhacsodái ámulatba ejtették az nlc divatszerkesztőit? Rögtön kiderül.

Lady Gaga

Lady Gaga a 2019-es Golden Globe-díjátadón (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Lady Gaga púderkék Valentino Couture gigaruhában vette át jól megérdemelt Golden Globe-díját, amely másokat talán élve felfalt volna, ő azonban a tőle megszokott magabiztossággal tudta viselni, miközben azt is megmutatta, miként lehet a kékre festett haj elegáns.

 Lupita Nyong’o

Lupita Nyong’o a 76. Golden Globe-díjátadón (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

A Golden Globe-díjátadó egy másik szépséges ruhával is megörvendeztette szemeinket. Lupita Nyong’o szinte látomásszerű volt királykék, gyöngyös zsinórokkal sűrűn díszített Calvin Klein by Appointment kreációjában, melyhez tökéletesen megválasztott függőt és sminket viselt.

Yara Shahidi

Yara Shahidi a 25. Screen Actors Guild- (SAG-) díjátadón, Los Angeles-ben (Fotó: Dan MacMedan/Getty Images)

A 18 éves iráni-amerikai színésznő a SAG-gálán viselte ezt a flitterekkel kirakott, nadrággal kombinált Fendi estélyit, amellyel nemcsak az est, de az év legjobban öltözött hírességei közé került.

Chloe és Halle Bailey

Halle Bailey és Chloe Bailey a 2019-es Grammy-díjátadón (Fotó: Neilson Barnard/Getty Images for The Recording Academy)

Chloe és Halle Bailey, vagyis a Chloe X Halle duó tagjai a Grammy-díjátadóra vették fel ezeket a nem mindennapi kreációkat, melyeknek hófehér részei olyan légiesnek tűntek, mintha csak selyempapírból hajtogatták volna őket. Halle felhőszerű felsőrésszel kombinált ruháját és Chloe harmonikaszerűen hajtogatott ujjú kis feketéjét Isabel Sanchis tervezte.

Amy Jackson

Amy Jackson a BAFTA-díjátadón a Royal Albert Hallban (Fotó: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage )

A BAFTA-gálán egyértelműen Amy Jackson fénylő fekete estélyi ruhája volt a legszebb: a hercegnő-szabásvonalú kreáció tökéletesen állt a színésznőn, az pedig, hogy egy ilyen klasszikus fazon zsebeket kapott, egyszerre nagyon modernné is tette.

KiKi Layne

KiKi Layne a 2019-es Oscar-gálán (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

KiKi Layne színésznő az Oscar-gála egyik rózsaszínosztagosaként hívta fel magára a figyelmet: a fiatal színésznő hibátlanul választott, mikor élete első Oscar-átadójára Atelier Versace estélyije mellett döntött, mely a legutolsó négyzetcentiig tökéletesen állt rajta.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a 2019-es Oscar-gálán (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Jövőre már többet várunk el tőle, tekintve, hogy A Wall Street pillangói című filmje kapcsán az Oscar-jelölésről is pusmognak, 2019-ben azonban ez a tükörmozaik Tom Ford kreáció simán elég volt hozzá, hogy Jennifer Lopez széles e világon lenyűgözze a divatújságírókat. Hisz ki más tudna egy ilyen ruhát ennyi természetességgel viselni?

Zendaya

Zendaya a 71. Emmy-díjátadón (Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Zendaya Emmy-gálás ruhájába akkor sem tudnánk belekötni, ha akarnánk. De miért is akarnánk? Vera Wang estélyije merész, és mégsem az, hibátlanul a viselője alakjára van szabva, mesteri a kialakítása, ez a zöld árnyalat pedig maga a tökély, és pont.

Dakota Fanning

Dakota Fanning a Volt egyszer egy… Hollywood premierjén, a cannes-i filmfesztiválon (Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images)

Amilyen egyszerű kialakítású, olyannyira méretre szabott, minden részletében átgondolt és mesterien kivitelezett volt Dakota Fanning Armani ruhája, amelyet a cannes-i filmfesztiválon viselt a Volt egyszer egy… Hollywood premierjén. A zsebek pedig szintén plusz pontot érdemeltek.

Helen Mirren

Helen Mirren a Les Plus Belles Années D’Une Vie című film premierjén, Cannes-ban (Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Helen Mirren Cannes-ban, a Les plus belles années d’une vie premierjén viselte ezt a púderszínű Elie Saab Couture ruhát, amely úgy csillogott, mintha csak leheletnyi aranyfüsttel borították volna. Hiába, a színésznő 74 évesen is tudja, miként kell lenyűgözni mindenkit egy vörös szőnyeges eseményen, amelyre esetében a rózsaszín frizura is abszolút helyénvaló.