Shine

4 tipp, mire cseréld le fekete ruháidat

Megfigyelted már? Ahogy szomorodik az idő, úgy sötétülnek a színek is, amiket viselünk. Igaz, hogy a fekete mindig jó társ, azért van pár télbarát árnyalat, amiket érdemes beválogatnunk ruhásszekrényünkbe.

A lenti négy szín ráadásul minden évben visszatérő vendég, így bármelyik is tetszik meg, szinte biztos, hogy jövőre is divatban marad, ruhánk nem lesz holmi múló trend áldozata szezonváltáskor.

Borvörös

Fotó: instagram.com/deborahtrog

Gyönyörű, meleg szín, amely lágyságot, eleganciát hordoz magában. Csodásan passzol a kord és kordbársony anyagokhoz, meseszépek a vele készült pliszírozott szoknyák, de egy puha garbót is tökéletesen el tudunk képzelni a részvételével.

Illik a farmer árnyalataihoz, sárgákhoz, a szürkékhez és igen, a feketékhez is. Igazi jól kihasználható színnek számít, amiből a karácsonyi ünnepekre alkalmi ruhát is érdemes lehet választani, ha a megszokott piros és fekete változatoktól eltérőt keresel.

Mustársárga

Fotó: instagram.com/lucywilliams02

Idén igazán csúcsra van járatva minden sárga árnyalat, a mustársárga azonban az előző szezonokból sem hiányzott, talán csak nem volt ennyire felülreprezentálva. Különc élénksége remekül fest a téli szürkeségben, így érdemes idén feltankolni majd sárga alapdarabokból, amiket aztán nyugodt szívvel tudunk viselni majd jövőre és azután is.

Mivel a szín sápaszthat, mindenképp csekkold, hogyan áll arcodhoz a kiválasztott darab. Ha felsőként semmiképp sem állja meg a helyét, keress inkább sárga szoknyát vagy kiegészítőt, amikkel épp úgy kihasználhatod a szín minden előnyét és vidámságát.

Csokibarna

Fotó: instagram.com/pernilleteisbaek

Szintén egy csodás, meleg szín, amely, figyeljük majd meg, miként fogja a tavaszt is meghatározni, mikor a ’90-es évek klasszikus bőrkabátjai ellepik majd az üzleteket – mi pedig laza mozdulattal vesszük ki őket szekrényünk mélyéről, hiszen volt már nekünk olyan. De addig is, míg tél van, keressünk egy jól szabott nadrágot vagy szoknyát a csokiszínből, vagy választhatunk egy csodás táskát is, azokból is temérdek változatot találhatunk. Az egészen sötétbarna árnyalatot bátran keverhetjük a barna-bézs vonalon más színekkel is, úgy is izgalmas összhatást érhetünk el, de kékekkel, zöldekkel is jól mutat, nem beszélve a mustársárgáról.

Olajzöld

Fotó: instagram.com/dreamingoutfitsandgo

Izgalmas, mély tónusú szín ő is, amelyhez a fémes-fényes részletek és a military stílus egyaránt illik. A kötött pulcsik kiáltanak érte, hogy készítsék el őket sötétzöld fonalból, hiszen kék farmertől fekete bőrszoknyáig mindenhez illik. A bársony és kord neki is jó barátja, esetükben némi retró eleganciát kap a szín, amely a karácsony közeledtével egyre inkább előtérbe kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top