Shine

Ezek voltak a New York-i Divathét legizgalmasabb sminkjei

Sminkecseteket elő, indulhat a gyakorlás!

Valóságos képcunamival söpör végig a Krémmánia Magazin a képernyőn, összegyűjtötték ugyanis a New York-i Divathét legszebb, leglátványosabb és legextrémebb sminkjeit, amelyek a 2020 tavaszi–nyári kollekciókhoz készültek.

Messzemenő következtetéseket nem vonnánk le a képek alapján a jövő tavaszi sminktrendekre vonatkozóan, hisz’ hátravan még London, Milánó és Párizs, az azonban látszik, hogy a szivárvány minden színében (sokszor egyszerre) tündöklő szemsminkek nagy kedvencek voltak. Jellemző volt továbbá, hogy a pirosító, illetve maga az arcsmink sok helyütt vált a szemsmink szerves részévé, annak kiteljesedésévé, hol úgy, hogy azonos színt kapott az orcák, illetve a járomcsont felső része és a szemhéj, hol pedig úgy, hogy eltérő, de karakteres színpár jellemezte a sminket.

Nézd meg a divathét képanyagát a Krémmánia Magazinon »

Nicole Miller bemutató modell

Nicole Miller bemutatójának egy modellje az egyik népszerű, jövő évi sminkben. (Fotó: Jenny Anderson/Getty Images for NYFW: The Shows)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top