Shine

A tűzijátékok ihlették ezt a sminkkollekciót

A jövő évnek szól, de már idén gyönyörködhetünk benne.

A Dior már a jövő évet ünnepli új sminkkollekciójával, mely a Dior Happy 2020 nevet kapta. A ragyogó színekben tobzódó minikollekcióban szemfestékpalettát, rúzsokat és körömlakkokat találunk, melyek segítségével már a teljes ünnepi szezont végigragyoghatjuk.

A sminkkollekció lelke a már emlegetett szemfestékpaletta, egészen pontosan a Dior 5 Couleurs Palette kapott két új színváltozatot. A Celebrate in Gold meleg, aranyló és neutrális színeket tartalmazó paletta mellé egy vibráló kísérő került a Party in Colours személyében, amiben az ezüst és arany mellett csillogó smaragdzöld, liláskék és pink színeket találunk.

A rúzsoknál a Dior Diorific lett az egyik limitált szériás szépség, mely négy teljesen új színben és hihetetlenül ragyogó finissel érkezik, mellette az igazi rajongók a Dior Rouge ajakrúzs egyedi szettjét vásárolhatják meg, melynek színei a márka legnépszerűbb árnyalatait képviselik.

Gyönyörködj a teljes kollekcióban a Krémmánia Magazinon »

Dior Happy 2020 sminkkollekció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top