Shine

Ezen pörög most a net: strasszokkal kirakott sminkek

A strasszos sminkek lesznek az év végi összejövetelek sztárjai.

A csillogó sminkek csúcsát minden bizonnyal a strasszos változatok képviselik, amelyeknél már nem csak a szín ragyog a bőrünkön, de kisebb-nagyobb kövecskék is díszítik szemhéjunkat, orcáinkat vagy épp homlokunkat. A Pinterest elemzői szerint a látványos – és ezúttal nem az indiai szépítkezési kultúrából merítő – sminkek 550%-os érdeklődésugrást könyvelhettek el maguknak az elmúlt hetekben, ez valóban hatalmas növekedés.

Tekintve, hogy az év végi bulik, pláne a szilveszteri partik csak ezután jönnek, nem nagy felelőtlenség azt gondolni, hogy a strasszos sminkek lesznek az esti összejövetelek sztárjai. Előnyük, hogy a pici kövek viszonylag olcsón beszerezhetők, felragasztásukat pedig spéci ragasztókkal mi magunk is elvégezhetjük, nem kell hozzá sminkes vagy kozmetikus.

Részünkről mi a kevesebb több elvének szigorú betartása mellett ajánljuk csak ezeket a sminkeket, a Krémmánia Magazin cikkéből azonban arra is láthattok ötleteket, miként lehet kimaxolni a strasszokban rejlő lehetőségeket.

Nézd meg a strasszköves sminkeket a Krémmánia Magazinon »

lady gaga strassz smink

Naná, hogy Lady Gaga is kipróbálta már a strasszköves sminkeket. (Fotó: Lester Cohen/Getty Images for FIJI Water)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top