Less be a legszebb adventi szépségnaptárak ablakai mögé!

Kinyitogattuk őket, hogy lásd, mennyi szépség rejtőzik mögöttük.

Adventi szépségnaptárt kapni nagy öröm, hiszen az év ezen szakában már mindenki a karácsonyra koncentrál, az egyre nagyobb zsizsgésben pedig valódi meglepetés, ha egy ilyen ajándékkal kedveskednek az ember lányának. A 12-24 ablakos kalendáriumok változatos tartalommal szoktak megjelenni, márkától függően arc- és bőrápolók, parfümök, fürdőtermékek vagy épp sminkcuccok lapulnak az ablakocskák mögött.

A kínálat minden évben hatalmas, gyakorlatilag csak a pénztárca szab határt annak, milyet választunk. A sok szépség közül kiválasztottunk hatot, amelyek különböző okokból kategóriájuk legjei – mi legalábbis úgy látjuk, tartalmuk alapján megérdemlik az ötcsillagos értékeléseket. Kedvesünk tudatalattijának presszionálása mellett gondoljunk arra is, hogy ezek a naptárak karácsonyi ajándéknak is szuperek lehetnek: ha valaki szereti a kozmetikumokat, egyedibb megoldást jelenthetnek egy celofános ajándékcsomagnál.

L’Occitane – Mesevilág adventi kalendárium

A L’Occitane-nál két adventi kalendárium közül is választhatunk, az Álomvilág és Mesevilág változatok közül mi utóbbit teszteltük le. A 24 terméken felül, amit az ablakok rejtenek, egy játékot is kapcsoltak a naptárhoz: mindegyik egyedi sorszámmal rendelkezik, amivel részt vehetünk egy sorsoláson, ahol háromnapos pihenést nyerhetünk egy provence-i hangulatú butikhotelben.

L'Occitane - Mesevilág Adventi Kalendárium

L’Occitane – Mesevilág adventi kalendárium (Fotó: Leéb Ádám)

Megjelenés, forma: Mint egy hatalmas mesekönyv, olyan a naptár formája, amelynek kinyitható oldalait széles szalag tartja össze. 24 terméket tartalmaz, így sejthető, milyen szép nagy a mérete, a fantázianevében is szereplő mesevilág pedig szépen tükröződik a dizájnon.
Első benyomás: A meglepetések számozott ablakok mögött rejtőznek, teljesen random módon elosztva, így igazán izgalmas találgatni, melyik nap milyen bőrápoló jóság kerül elő. A doboz maga nagyon mutatós, és pozitív, hogy már a kialakításakor is gondoltak rá, miként lehet újrahasznosítani, hogy a lehető legkevesebb hulladékkal záruljon a szépségünnep.

L'Occitane - Mesevilág Adventi Kalendárium

L’Occitane – Mesevilág adventi kalendárium (Fotó: Leéb Ádám)

Mit találunk a dobozban? Utazó méretű kiszerelésekben találjuk a termékeket, melyek gyakorlatilag a márka teljes bőrápoló-kínálatába bepillantást engednek. A legnépszerűbb kézkrémeket mind megtaláljuk (7 változatot), pici kiszerelésük szuper táskalakókká teszik őket – csak tudjunk dönteni, melyiket visszük magunkkal. A Krémmánián legnépszerűbb shea-vajas készítmények közül az arckrémet,testápolót, az ajakbalzsamot,szappant és a lábkrémet is kipróbálhatjuk, de nem hiányzik a must-have kézápoló balzsam sem. Mellettük a verbénás, a mandulás és a cseresznyevirágos sorozatból érkeznek a legkedveltebb bőrápolók, a hidratáló Aqua Reoriterből arckrém és arclemosó, a hajápoló Aromakológia családból sampon és kondicionáló került a kalendáriumba. Mindezeken felül a naptártulajdonosoknak lehetőségük van kipróbálni a regeneráló hatású Immortelle Precious arckrémet is, mely a márka prémium arcápolójának számít.

Ára: 15 500Ft, értéke: 24 760Ft

Lush – 12 Days of Christmas ajándékdoboz

A hagyományos adventi naptár a Lush esetében egy hatalmas, teljes kiszerelésű termékeket tartalmazó, limitált doboz, igazi luxus a témában, amely mellé egy 12 fakkos kisebb változatot is kialakítottak, 12 Days of Christmas néven. Mi ezt teszteltük le.

Lush - 12 Days of Christmas Ajándékdoboz

Lush – 12 Days of Christmas ajándékdoboz (Fotó: Leéb Ádám)

Megjelenés, forma: Méretre még így is hatalmas, ugyanis mind a 12 termék teljes kiszerelésű. Plusz csomagolást valójában már nem is igényel, olyan díszes, éppen ezért megértjük, ha sokan őrzik majd meg családi fotók, apróságok tárolására.
Első benyomás: Ami elsőként feltűnik, az egész biztosan az illat. Lezárt állapotában is érezni az összetéveszthetetlen illatokat, amelyek a csomagolásmentes fürdőbombákból, szilárd habfürdőkből és a szappanból árad. A pucér termékek megjelenése a márkától megszokott módon egyedi és nagyon cuki, a tégelyes készítmények egy része pedig a becserélhető fekete tégelyekben érkezik. Mindegyikük puha, Eco-Flo névre keresztelt, komposztálható pufiágyban fekszik, ami védi őket az ütődéstől.

Lush - 12 Days of Christmas Ajándékdoboz

Lush – 12 Days of Christmas ajándékdoboz (Fotó: Leéb Ádám)

Mit találunk a dobozban? 7 pucér termék került a doboz fakkjaiba, 3 fürdőbomba, amiket szerintem négy alkalomra is eloszthatunk, akkorák, ezen túl egy jegesmedve és egy karácsonyi sétapálca formájú szilárd habfürdő, amik könnyen végezhetik a gyerek kedvenceként, valamint egy körte formájú, csillogó szappan és egy szilárd fürdőolaj, mely olyan intenzív karácsonyi, fahéjas illattal rendelkezik, hogy nem tudunk majd leállni a szagolgatásával. Az 5 tégelyes termék között is igazi karácsonyi illatúakat találunk. A csúcs a karamellás-vaníliás Yog Nog tusfürdő, de szoros versenyben van vele a Cookie Dough testradír is, ami finom sütiillatot áraszt. Mellettük még egy tusfürdőt, egy testkondicionálót és egy testápolót is találunk az adventi dobozban.

Ára: 29 590Ft

The Body Shop – Deluxe adventi kalendárium

The Body Shop – Deluxe adventi kalendárium (Fotó: Leéb Ádám)

Megjelenés, forma: Egy kinyitható karácsonyi ház a Body Shop adventi naptára, teszteltük hatéves kislánynál is, és odáig volt érte ő is. Külön szép, hogy a dobozokat egyesével is kézbe veheti az ember, és később a család bármely tagja hasznosítani tudja őket. 25 terméket tartalmaz, amelyek listája a hátoldalon megtalálható, travel és nagyobb méretű kedvenceket egyaránt tartalmaz.
Első benyomás: Ez az egész, úgy, ahogy van, gyönyörű! Minden apró részletet pontosan kidolgoztak, és látszik rajta, hogy minőségi alapanyagokat használtak. Mivel elég nehéz a csomag, lehet tudni, hogy rendes méretű termékek is vannak benne bőven.

The Body Shop – Deluxe adventi kalendárium (Fotó: Leéb Ádám)

Mit találunk a dobozban? Az ikonikus testvajak mellett találunk fürdőgolyókat, fátyolmaszkokat és sminktermékeket is. Külön szerettük benne, hogy alapvetően egy komplex dobozról van szó, és praktikus termékek kerültek bele, a körömreszelőtől a sminkszivacsig minden megtalálható itt ahhoz, hogy egy kozmetikumfüggő végtelenül boldog legyen. Abból a szempontból is átgondolt a kalendárium, hogy nincsenek benne nagyon markáns, nehézkes illatok, a márka a legnagyobb kedvenceket és a legkönnyedebb illatokat rejtette el a dobozokban.

Ára: 31 990Ft, értéke: 47 650Ft

Nuxe – Adventi kalendárium

A presztízs arcápoló márka teljes termékköréből ízelítőt kaphatunk az adventi szépségnaptár által. Nemcsak arc- és testápolókat, de parfümöket, sőt férfi kozmetikumokat is rejt a díszdoboz, így nem marad ki a jóból a hős lovag sem (aki remélhetően a naptárat adja).

Nuxe - Adventi Kalendárium

Nuxe – Adventi kalendárium (Fotó: Leéb Ádám)

Megjelenés, forma: Csillogó, irizáló színei nagyon látványossá teszik a kalendáriumot, nekem különösen tetszett, hogy nem a hagyományos piros-zöld-arany karácsonyi árnyalatokat használták. Nőcis és vagány!
Első benyomás: Kinyitható, kétoldalas kalendáriumról van szó, amelyben az ablakok különböző méretei sejtetni engedik, mi lapulhat mögöttük. Vagy legalább azt, milyen formájú a termék. A kivitelezés minősége elsőrangú, az ablakok perforációja szuper, nem szakad csúnyán a bontogatáskor.

Nuxe - Adventi Kalendárium

Nuxe – Adventi kalendárium (Fotó: Leéb Ádám)

Mit találunk a dobozban? Az utazó kiszerelésű termékek között természetesen ott vannak a Nuxe sztártermékei, a szárazolajak, melyekből négy különböző típust is lehetőségünk van kipróbálni, mi több, az eredeti Nuxe Huile Prodigieuse szárazolajból 30 ml-es kiszerelésű került a kalendáriumba. Mellettük három különböző arcmaszkot, két testradírt, többféle arctisztító terméket és három isteni parfümöt is rejt a naptár, közülük a Nuxe Prodigieux le Parfum ráadásul 15 ml-es üvegcsében érkezik. Teljes arcápoló programot építhetünk fel a Nuxe naptárral, az arctisztítók mellé sminklemosó, gélkrém és arckrémek is belekerültek, továbbá körömápoló, tusfürdők és ajakápoló teszik még izgalmasabbá az ablaknyitogatós időszakot.

Ára: 15 990Ft

Babor – Adventi ampullanaptár

Kilóg az adventi naptárak sorából a Babor kalendáriuma, de jó értelemben, ez ugyanis több gondosan összeválogatott termékcsokornál: az ampullák egy komplett bőrápoló programot kínálnak a márka legnépszerűbb és legextrább készítményeinek főszereplésével.

Babor - Adventi Ampulla Naptár

Babor – Adventi ampullanaptár (Fotó: Leéb Ádám)

Megjelenés, forma: A Babor szépségnaptárára minden évben bizton számíthatunk, a négyszögletes, hatalmas doboz idén bordó színt kapott, amit ízléses fekete-arany díszítés tesz ünnepivé. 
Első benyomás: Már ránézésre is érezzük, itt presztízstermékről van szó, a naptár kivitelezése minőségi, az ablakok szépen nyithatók. Az arcápoló fluidok üvegampullákban sorakoznak az ablakok mögött, tetejüket az első ablak mögé rejtett spéci kis nyitóval könnyen lepattinthatjuk.

Babor - Adventi Ampulla Naptár

Babor – Adventi ampullanaptár (Fotó: Leéb Ádám)

Mit találunk a dobozban? A 24 ampulla jól kitalált sorrendben vár rá, hogy estéről estére egyenként felvigyük a bőrünkre a tartalmukat – kerüljön belőle az arcra, a nyakra és a dekoltázsra is. Összesen 9 különböző funkciójú bőrápolóból áll a kúra, mely intenzíven hidratáló fluidokkal kezd, majd feszesítő, ragyogásfokozó és bőrregeneráló hatású készítmények jönnek sorban. A kúra csúcspontja a Babor nagyágyúja, a Grand Cru család, melynek The Rose, The White és The Black ampulláival zárul a 24 napos szeánsz.

Ára: 21 900Ft

Inglot – 12 Beauty Wishes adventi naptár

Az Inglot legnépszerűbb termékei kerültek bele a szépségkalendáriumba, szám szerint tizenkettő. A limitált darabszámú naptár sminkkedvelőknek igazi csemege lehet, segítségével egy teljes sminket elkészíthetünk – és le is moshatjuk azt.

Inglot – 12 Beauty Wishes adventi naptár (Fotó: Leéb Ádám)

Megjelenés, forma: Nagyon ízléses, gyönyörűen kivitelezett doboz rejti a kozmetikumokat, amelynek eleje könyvként nyílik ketté, hogy feltáruljanak a számozott ablakok. Púderrózsaszín-mentazöld csíkozása és az arany, valamint fekete feliratok garantáltan mindenkit levesznek a lábáról, hát még, ha kinyitja a dobozt.
Első benyomás: A dizájnnál maradva még egy picit, nagyon tetszett az ablakok feliratozása, és az, hogy könnyedén nyithatók voltak anélkül, hogy beszakadt volna a papír. Plusz örömforrás, hogy ha kiürült a doboz, az ablakos előlapot és a termékeket rejtő fakkokat kivehetjük, így magát a dobozt tovább hasznosíthatjuk apróságok tárolására – pláne, mivel a fedele mágnessel záródik.

Inglot – 12 Beauty Wishes adventi naptár (Fotó: Leéb Ádám)

Mit találunk a dobozban?: 12 kozmetikumot rejt a kalendárium, arcápolókat és sminktermékeket egyaránt. A sminktermékek esetén telitalálat, hogy az egyes típusok színei tökéletesen passzolnak egymáshoz: jól kihasználható, barnás-nude nappali sminket tudunk készíteni, amelyhez minden adott, hogy egy esti partira is felturbózzuk. A kalendáriumban az Inglot cserélhető belsejű mágneses palettái közül egy duót találunk, amelyhez két beleillő szemhéjpúdert kapunk, egy csillogó bronzos aranyat és egy barnás színű mattot, amik szépen kombinálhatók egymással is. Igazi táskabarát megoldás, prémium kivitelben. Rejtőzik még a naptárban egy nude rúzs, valamint egy csillogó szájfény, melyet önmagában is használhatunk, de érdemes a rúzzsal együtt is kipróbálni, nagyon szép az összhatásuk. Arcsminkünket egy erősen pigmentált, aranyló, krémes highlighterrel egészíthetjük ki, aminek felviteléhez egy mini sminkszivacsot is találunk a naptárban. Rajtuk kívül még egy gyöngyházszínű körömlakk és körömreszelő is került a dobozba. Ami az arcápolókat illeti, egy utazó méretű micellás vizet, valamint egy hidratáló nappali krémet és egy regeneráló, hidratáló éjszakai arckrémet is kipróbálhatunk.

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése