Shine

Óriási összeggel és kézfertőtlenítők adományozásával segíti a Garnier a COVID-19 elleni küzdelmet

A Garnier is csatlakozott a COVID-19 elleni küzdelemhez.

A Francia Vöröskereszt segélyszervezeten keresztül a Garnier kozmetikai márka 1 millió euróval járul hozzá a Nemzetközi Vöröskereszt és a Nemzetközi Vörös Félhold mozgalmak támogatásához a COVID-19 elleni küzdelemben. Ezek a szervezetek sürgős segítséget nyújtanak a legsebezhetőbb emberek számára, akiket az új koronavírus a legjobban érint.

Továbbá, a márka több millió alkoholos kéztisztító gélt fog előállítani és eljuttatni kiskereskedő partnereinek alkalmazottai számára a L’Oréal Csoport koronavírus járvány elleni küzdelmet támogató szolidaritási kezdeményezésének részeként. Magyarországon összesen közel 15.000 darab terméket osztanak ki, többek között a Rossmann, a dm, a Douglas és a Müller drogériák, az Auchan, a Tesco és a Spar áruházláncok, valamint a diszkontőrök és e-kereskedelmi partnereik számára adnak ily módon támogatást.

A kéztisztító gélek szétosztása révén a Garnier védelmet és támogatást kíván nyújtani és egyben a háláját is szeretné kifejezni azoknak, akik fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy a mindennapi életünk továbbra is gördülékenyen működhessen. „A Garniernél felelősségünknek tartjuk támogatni azokat, akik a frontvonalban dolgoznak nap mint nap, és segítenek megvédeni a társadalom legsebezhetőbb tagjait szerte a világon” – mondta Adrien Koskas, a Garnier globális márkaigazgatója. A Garnier PureActive kéztisztító gélek 2020. júniusától a vásárlók számára is elérhetők lesznek a drogériékban.

Garnier PureActive kéztisztító gél

Garnier PureActive kéztisztító gél (Fotó: Garnier, háttér Getty Images)

A Garnier mellett hasonló felajánlást tett a magyarországi MOL, mely napi 50 ezer liter fertőtlenítőszer gyártását jelentette be, nemzetközi szinten pedig több italmárka is részben átállította már gyártósorait. A kozmetikai nagyvállalatok közül a L’Oreal Csoport mellett a Clarins Group és az LVMH Csoport luxus kozmetikai márkái is hasonló lépéseket tettek, míg az AVON higiénés csomagokkal segíti azon tanácsadóik, kik a járvány miatt most kiemelten veszélyeztetett helyzetben vannak.

Akik még felajánlottak adományokat a koronavírus elleni küzdelemhez:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top