Szabadidő

Fábri Péter: Titkos könyv – 49 nap

A különös, kétcímû könyv egyszerre több világba is elragadva meséli el egy nagy szerelem történetét. Egy olyan szerelemét, amely igazán a Sors könyvében volt megírva.




Fábri Péter olyan könyvet írt, amely egyszerre családregény, szerelmi történet, és a Sors könyve. Az igazán magukkal ragadó események sodrában már nem is tudjuk, mi lehet valóság, és mi nem. Ráadásul egy család múltja és jelene is megelevenedik előttünk.

A két főhős megérzései, meglátásai pedig nem engedik sem őket, sem az olvasót elkalandozni a kijelölt útról. Mindenközben még a jövőbe is vethetünk néhány pillantást.





Ha valaki esetleg megriadt volna a mű bonyolultságától, annak csak azt ígérhetem: a könyv, amit a polcról leemel, valóban nem lesz egyszerű, de bonyolultsága éppen a komplikációk hiányából adódik majd. Ahogy egyszerűen következik egyik dolog a másikból a maga különleges módján. És egyet ne felejtsünk el: ahogy maga Fábri Péter mondta: minden ami hihetetlen ebben a könyvben, igaz, és minden, ami hihető, kitalálás.

Hagyd, hogy magával ragadjon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top