nlc.hu
Szabadidő
Babaruhabörze

Babaruhabörze

A Kismama magazin szervezésében immár 28. alkalommal kerül megrendezésre a nagy hagyományokkal rendelkezõ, az évek során megszokott magas színvonalon és biztonságos körülmények között megtartott Kismama Babaruhabörze.

A Babaruhabörzét ajánljuk mindazoknak, akik érdeklődnek a babaruhák, babaápolási cikkek, babafelszerelések iránt, akik babát várnak vagy kisgyereket nevelnek, és szeretnék eladni a régi ruhácskákat, hogy beszerezhessék az újakat.

A rendezvény megtekinthető látogatóként, a saját, használt, kinőtt ruhák, játékok, termékek árusaként (börzézőként) vagy kiskereskedőként. (Gyermekeknek 14 éves korig ingyenes a belépés!)

Időpont: 2006. április 22. szombat 8.00-15.00 óra között
Helyszín: Budapesti Vásárközpont „A” pavilon

Az árusító asztaljegyet és asztaljegyet kiegészítő belépőjegyet CSAK ELŐVÉTELBEN LEHET RENDELNI A KÉSZLET EREJÉIG. A jegyrendeléseket KIZÁRÓLAG TELEFONON tudjuk fogadni, 2006. február 6-tól munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között a már megszokott

(06-1-) 371-32-56-os KISMAMA BABARUHABÖRZE INFORMÁCIÓS VONALON.

ÁRUSÍTÓ ASZTALJEGY 3.200 Ft,-/fő (mely a postaköltséget is tartalmazza)
• egy fő egyszeri belépésére jogosít,
• kis-és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít (kiskereskedői tevékenységnek minősül, ha valaki három vagy több azonos árucikket kínál eladásra).
• Bármilyen jellegű árusítás esetén az asztalfoglalási díj megváltása kötelező!
• Érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink kedvezményesen, 3.200 Ft helyett 2.560 Ft-ért juthatnak árusító asztaljegyhez. A telefonos jegyrendeléskor kérjük jelezze, ha Ön előfizető!
• Belépés a Budapesti Vásárcsarnok területére 7 órától lehetséges.

ASZTALJEGYET KIEGÉSZÍTŐ BELÉPŐJEGY 900 Ft/fő, (mely a postaköltséget is tartalmazza)
• egy fő egyszeri belépésére jogosít,
• csak és kizárólag árusító asztaljegy felmutatásával együtt érvényes
• asztali árusításra, valamint kis- és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít.
• Érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink kedvezményesen, 900 Ft helyett 450 Ft-ért juthatnak asztaljegyet kiegészítő belépőjegyhez. A telefonos jegyrendeléskor kérjük jelezze, ha Ön előfizető!
• Egy asztaljegyhez egy asztaljegyet kiegészítő belépőjegy vásárolható.
• Belépés a Budapesti Vásárcsarnok területére 7 órától lehetséges.

Az árusító asztaljegyet és asztaljegyet kiegészítő belépőjegyet CSAK ELŐVÉTELBEN LEHET RENDELNI A KÉSZLET EREJÉIG. A jegyrendeléseket KIZÁRÓLAG TELEFONON tudjuk fogadni, 2006. február 6-tól munkanapokon 10-16.00 óra között: (06-1-) 371-32-56. Egy hívás alkalmával 1 fő csak saját részre maximum 2 db asztaljegyet rendelhet. Az asztaljegyek nem választhatóak, a program automatikusan adja ki a jegyeket. A személyes jegyváltás a gördülékeny szervezés érdekében illetve a duplán értékesített asztaljegyek elkerülése miatt megszűnt.

BELÉPŐJEGY 900 Ft/fő,
• egy személy egyszeri belépésére jogosít,
• asztali árusításra, valamint kis- és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít,
• érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink számára áprilisi lapszámunkkal ajándék-kupont küldünk, mellyel 450 Ft,-/fő kedvezményes áron vásárolhatják meg belépőjegyeiket a helyszínen a rendezvény napján.
• Belépők a rendezvény napján a helyszínen válthatók a pénztáraknál 7.45 órától.
• Belépés a Vásárcsarnok területére csak 8.00 órától!

KISKERESKEDŐ JEGY 72.000 Ft + 20 % Áfa, mely
Kiskereskedői jegyeket csak elővételben, személyesen lehet beszerezni korlátozott számban, előreláthatólag február 13-tól a Sanoma Centrumban. A személyes vásárlás előtt kérjük mindenképpen érdeklődjön a standbérleti feltételekkel kapcsolatban a kapcsolatban a (06-1)-437-1481-es telefonszámon!

Figyelem! Csak a kiadón keresztül vásárolt jegyek érvényesek.

A RENDEZVÉNYEN BIZTONSÁGI OKOKBÓL A FÖLDRŐL ÁRULNI TILOS!

A 2005. évi CXXXIII. Tv. 3. fejezete alapján a rendezvényt biztosító rendészek jogosultak az élet- és vagyonbiztonság érdekében, különös tekintettel a tűzvédelmi rendelkezésekre, a Babaruhabörze biztonságát veszélyeztető személyeket távozásra felszólítani, illetve a rendezvényről kivezetni.

• Bejárat: a Budapesti Vásárközpont III-as kapujánál.
• Autóparkolási lehetőség: A börzézők autójukkal a Budapesti Vásárközpont közvetlen közelében, az Albertirsai úton és a Budapesti Vásárközpont területen belül korlátozott számban parkolhatnak. Akik a belső parkolást választják, az V. kapunál hajthatnak be a kijelölt helyekre. A területen belül mintegy 1.000 személygépkocsi elhelyezésére van lehetőség. Közvetlenül a személygépkocsiból árusítani tilos!

• Megközelítési lehetőség: Az Örs vezér teréről a BKV Expojáratával, amely a rendezvény napján sűrített menetrend szerint közlekedik.

• A helyszínen INGYENES GYERMEKMEGŐRZÉS és külön PELENKÁZÓ és ETETŐ HELYISÉG áll látogatóink rendelkezésére.

• A börzén Kismama-előfizetői akciót szervezünk, melynek során értékes ajándékokat, többek között Kismama babahordozó kendőket, Kismama szoptatós pólókat, babaringató hintaágyat sorsolunk ki.

Bármilyen egyéb más cég által szervezett hasonló rendezvényhez a Kismama magazinnak, illetve annak kiadójának, a Sanoma Budapest Kiadói Rt-nek semmilyen köze nincsen, így azok szervezéséért, lebonyolításáért felelősséget nem vállalunk.

Vigyázat! Hamisítják!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top