Szabadidő

Bringázz velünk júliusban!

Idén júliusban számos remek kerékpáros eseménnyel kedveskedik a bringázás szerelmeseinek a Vuelta és a BSI. Mind az amatőr, mind a profi kerekesekre számítanak - akár kezdő, akár gyakorlott bringás vagy, köztük a helyed!

Július 20-án, vasárnap a Vuelta Túra keretében mindenkit szeretettel várunk egy Békásmegyerről induló kerékpáros túrára, melynek célállomása Pilisborosjenő. A túra minden kerékpározni tudó, sportolni szerető számára könnyedén teljesíthető. És ha már Pilisborosjenőn járunk, megrendezzük a Vuelta Kupát is, amely egyben a MTB Olimpiai Cross Magyar Bajnokság. Tarts velünk, bringázz el Pilisborosjenőre, majd nézd meg a mountain bike versenyzőket, és szurkolj nekik!


Egy héttel később, július 26-27-én a 2. Karos Spa Kerékpáros Fesztivál várja a bicikliseket. Első nap, július 26-án már másodszor indul neki több száz kerékpáros, hogy meghódítsa a Kis-Balatont. Zalakarosról indulva az edzettebbek két 45 km-es kört tesznek meg, míg az óvatosabbak egyszer kerülik meg a tavat. Azokat is szívesen látjuk, akik még csak most ismerkednek a sportággal: számukra két rövid túrát szervezünk 6 és 20 km-es távokon, így a család minden tagja megtalálhatja a neki való távot.

Másnap, július 27-én a mountain bike-osok veszik birtokba a terepet, hogy megmérkőzzenek a MTB Olimpiai Cross Magyar Kupáért. Óriási küzdelem várható a végső győzelemért, a rendezvény remek szórakozási lehetőséget nyújt majd.

Érdemes tehát leruccanni a zalai városba, és eltölteni egy sporttal egybekötött, kellemes hétvégét a Kis-Balatonnál.

A kerékpáros eseményekről bővebb információt a www.kerekparinfo.hu oldalon találhatnak az érdeklődők.

Bicikli.lap.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top