Szabadidő

Kispapák forrónaciban

Avagy a divatblogok nem csak a nagy tervezőházakat figyelik. Szupermodellek gyerekként, ruhagyártás szavazásra, stílusosan két keréken, és egyéb érdekes linkek a divat világából.

1. Úgy tűnik, nem csak mi mérgelődünk, hogy anyánk a sikkes hetvenes évekbeli cuccai helyett a gyerekkori szalvétagyűjteményünket őrizgette évtizedekig. A New York-i Piper Weiss blogjában olyan fényképeket gyűjt, amelyeket az olvasók küldenek be édesanyjuk fiatalkori megjelenéséről. A blog olyan sikeres, hogy jövőre könyv formájában is kiadják.

My Mom, the Style Icon
My Mom, the Style Icon

Több borzongásra ad okot egy másik divatblog, amelyen forrónadrágos apukák fotóit gyűjtik. Csak idő kérdése, és bizonyára felbukkan majd az atlétatrikós nagypapák blogja is…

Dads in Short Shorts
Dads in Short Shorts

2. Hogy a városi kerékpározás nem egyenlő a neonszínű membrános mezzel és a tapi nacival, legalább a Cyclechic.blog.hu blog óta tudjuk, noha a kiskosztümben-öltönyben munkába bicikliző minisztériumi hivatalnokoktól még messze jár az ország. Érdemes egy pillantást vetni a külföldi utcaképekre is, például egy londoni és egy koppenhágai biciklisdivatblogon keresztül.

London Cyclechic
London Cycle Chic

 

Copenhagen Cycle Chic
Copenhagen Cycle Chic

3. A Styleite magazinnak sikerült megszereznie néhány szupermodell gyerekkori fényképét. Pattanás és foghíj ide vagy oda, ezek a modellek már gyerekkorukban is tüneményesek voltak. Hogy az idő és a botox előnyükre formálta-e őket, döntse el mindenki maga.

Styleite
Tyra Banks – Styleite

4. Hajgató Sára dolgozott már tanárként, hotelmenedzserként, médiaelemzőként és stylistként, mire megtalálta önmagát az ékszer- és kiegészítőtervezésben. Gyönyörű munkáit a WAMP-on és az Etsy online boltban, avagy a blogján is megcsodálhatod.
 

Mimoza
Mimoza
Mimoza
Mimoza

5. Viszlát, divatipar, helló, dizájnerek! A Garmz beköszöntése a mottója is, hiszen a nagy és ötlettelen divatmágnások helyett a feltörekvő fiatal tervezőknek szeretne lehetőséget biztosítani. A Garmzon a közösség szavazatai döntik el, kinek a vázlatát gyártsák le, és kínálják fel megvételre az online boltban. A ruha tervezője határozza meg az árat, a Garmz gondoskodik a gyártásról és a forgalmazásról. Ha a bécsi vállalkozás ötlete működik, bárkinek lehet saját divatmárkája.

6. Miközben ismert modellek naplói és élménybeszámolói után kutattunk, majdnem feladtuk, arra gondolván, bizonyára a castingok és az érettségire való készülődés kitölti a napjaikat. Majd rábukkantunk a Naag magazinra, amelyben a vadóc Agyness Deyn kreatívkodik divatról, életmódról, zenéről és utazásról. Nem is rossz egy modelltől…

Naag magazin
Naag magazin

Infó: www.naag.com »

Még több érdekes weboldal:

Anyám, a stílusikon

Egy baba álmai »

Anyám, a stílusikon

Napi haszontalan tudnivalók vicces formában »

Anyám, a stílusikon

Gasztroblog magyarul a francia konyha szerelmeseinek »

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top