Szabadidő

A legnagyobb nevek az új Márai-filmben

Az Eszter hagyatéka után Sipos József újabb Márai-adaptációt forgatott.
A legnagyobb nevek az új Márai-filmben

5 színdarab, amit látnod kell »

Vasárnap fejeződött be a a Kaland című legújabb Márai-film forgatása, melyet az Eszter hagyatéka alkotói készítettek. Sipos József rendező-producer szerint a szerelemről, halálról, hűségről, árulásról, sikerről és bukásról szóló film „nemcsak azoknak szól majd, akik már olvasták Márait, hanem azoknak is, akik még sosem vették kezükbe a könyveit”.
 
A főszerepeket a Derrick és Tetthely sorozatból is ismert Gerd Böckmann mellett olyan kiváló színészek alakítják, mint Marozsán Erika, Csányi Sándor, Eperjes Károly, Törőcsik Mari, Nagy-Kálózy Eszter, Moór Marianna, Szilágyi Tibor, Tordai Teri, Kautzky Armand, Pogány Judit, Martinovits Dorina, Mihály Pál, Ubrankovics Júlia, Galkó Balázs.

Csányi Sándor
Csányi Sándor

Az operatőr Gózon Francisco, a zeneszerző pedig Berkes Gábor, akinek neve az Első Emelet, a Rapülők és az Emberek zenekarok frontembereként vált ismertté.

Marozsán Erika és Gerd Böckmann
Marozsán Erika és Gerd Böckmann

A Kalandot 20 nap alatt, három helyszínen forgatták: a Szent János Kórházban, a Gellért Szállóban és egy Andrássy úti lakásban. A film várhatóan októberben kerül a mozikba a PCN Film forgalmazásában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top