Szabadidő

66 nap múlva itt a Titanic!

Ajánljatok filmet, vegyetek részt ti is a fesztivál programjának kialakításában!
Visszaszámlálás indul – 66 nap múlva itt a Titanic!

A legnagyobb nevek az új Márai-filmben »

Filmbarátok, mozirajongók, figyelem! Elő a naptárakkal, ideje pirossal bekarikázni 2011. április 7-ét, hiszen ezen a napon veszi kezdetét a 18. Titanic Filmfesztivál, Magyarország legnagyobb nemzetközi filmes seregszemléje.

A program már javában alakul, hamarosan részleteket is elárulnak majd a szervezők, de az már most biztos, hogy a kínálat a hagyományokhoz híven idén is bővelkedik a különlegesnél különlegesebb alkotásokban a világ minden pontjáról. A nevezési időszak egészen 2011. február 20-ig tart, és ki tudja, talán az utolsó pillanatban beküldött filmek közül kerülnek ki a fesztivál legizgalmasabb filmjei.

Szívesen fogadják a közönség ötleteit is. Ha valaki hallott vagy olvasott olyan filmről, netalán még látta is, amelyről úgy gondolja, hogy nem hiányozhat az idei Titanic fesztivál programjából, ne habozzon ezt tudatni. Ne feledjétek: kizárólag olyan, 70 percnél hosszabb játékfilmek szerepelhetnek a programban, amelyek 2010. január 1. után készültek és még nem kerültek Magyarországon nyilvános bemutatásra.

Ötleteiteket, javaslataitokat hétfőtől juttathatjátok el a szervezőkhöz a www.titanicfilmfest.hu oldalon.  

 A fesztivál közönségdíját tavaly A fantasztikus Róka úr című film nyerte el.
A fesztivál közönségdíját tavaly A fantasztikus Róka úr című film nyerte el.


18. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál Budapest

2011. április 7–17.
www.titanicfilmfest.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top