TV-sztárok

Szavazz! Ki volt az Így jártam anyátokkal legjobb vendégszereplője?

A napokban érkezett a hír, hogy az Így jártam anyátokkal című sorozatból – ami jelenleg Amerikában a hatodik, nálunk az ötödik évadnál jár –, újabb két évadot rendelt a CBS csatorna. Az elmúlt években a sikeres sitcomban több híresség is megfordult mint vendégszereplő. Mi arra vagyunk kíváncsiak, hogy szerintetek kinek az alakítása volt a legjobb.
Szavazz! Ki volt az Így jártam anyátokkal legjobb vendégszereplője?

Az első fotók Neil Patrick Harris ikreiről

Enrique Iglesias
Beszédhibás szépfiú

A CBS nem véletlenül szerződtette le a latin szívtiprót az Így jártam anyátokkal harmadik évadának első két részébe. Enrique korábban már játszott a csatorna legsikeresebb sitcomjában, a Két pasi meg egy kicsiben.
A fiatalabb Iglesias egy vicces akcentusú macsót alakított, aki meghódította Robin a szívét a lány argentin útja alatt. Hamar kiderül azonban, hogy ami működött és vonzó volt Dél-Amerikában, az kicsit sem szexi New Yorkban.

Britney Spears
A visszatérő díva

A popdíva 2008-ban, a nagy visszatérése idején szerepelt az Így jártam anyátokkal sorozatban. A CBS és az énekesnő számítása is bejött. A csatorna növelni tudta a nézettségét, míg Britney elkezdte visszaszerezni jó hírét, és rajongói kezdték megbocsájtani neki a kopasz, drogos ámokfutását.
Britney egy mániákus recepcióst alakított, aki természetesen szerelmes lett a nőcsábász Barney-ba.
Az énekesnőnek sem ez volt az első vendégszereplése valamely sorozatban. Korábban a sikeres Will és Grace-ben is játszott.

Megjelent a nagy pasibiblia, azaz Barney Stinson Tesókódexe

Jennifer Lopez
Dögös csábító

A kétgyermekes anyuka 2010-ben, az ötödik évadban vállalt el egy kisebb szerepet a sorozatban. Ő is egyike volt azoknak a csinos hölgyeknek, akik Barney Stinsont akarták meghódítani. Ez a szereplés indította újra útnak Lopez kisasszony tévés pályafutását, hiszen nem sokkal ezután csatlakozott az American Idol tehetségkutató zsűrijéhez. Ugyanebben az évadban az Így jártam anyátokkal vendégszereplője volt még a Narancsvidékből ismert Rachel Bilson és Amanda Peet színésznő is.

Katy Perry
Oh, Honey!

Akik nem várják meg a magyarországi premiert, már láthatták az énekesnő alakítását a legújabb évadban. Katy egy naiv, bájos lányt alakít, akit pont e tulajdonsága miatt mindenki csak „Honey”-nak hív. A sikeres énekesnő és boldog feleség annak ellenére, hogy nem képzett színész, viszonylag jól alakította a butácska nő szerepét, akit habár Ted potenciális barátnőjének szántak, végül Barney ágyában kötött ki… vagy mégsem?

A(z) “Ki volt az Így jártam anyátokkal legjobb vendégszereplője?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Katy Perry

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top