Szabadidő

Röhögd ki anyádat!

Cukrostakony és "Mama, kérlek" nélkül. Vicces és érdekes linkek anyaságról, nemcsak anyáknak, heti webes ajánlónkban.

1. Élete valószínűleg legviccesebb születésnapi ajándékát kapta az a férj, akinek fia az alábbi videót készítette hazaérkező anyukájáról. Milyen jó is az, ha az ember szívből röhöghet egyet az anyján!

2. A lepukkant szó a köznyelvben szinte eposzi jelzőjévé vált a mamáknak, szerintünk alaptalanul. Sőt, némely nő a gyerekekkel jön csak igazán elemébe, ahogy az amerikai Gabrielle Blair is, aki blogjában a dizájn és az anyaság keresztmetszetében posztol.


3. Akinek nincs gyereke, fogalma nincs arról, milyen disznóóllá képes változtatni a lakást egy pelenkás. A svéd Johannes Nyholm rövidfilmjének promójából most bárki ízelítőt kaphat a témából. A mallorcai bárban garázdálkodó babáról készült videónak minden kockája hűen tükrözi a valóságot.

4. „Vilmos, ne verd már a hifitornyot azzal a kalapáccsal! Dalma, vidd ki a konyhába a tányért, amiben állsz!” Berg Judit meséit nemcsak a kicsik hallgatják tátott szájjal, de honlapján a szülőknek is akad egy-két sztorija.

 

5. Az alábbi videón breakelő terhes nők borzolják a járókelők idegeit. A babákat azonban nem kell félteni: a villámcsődület célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a terhes nők elégtelen egészségügyi ellátására a szegény országokban.

6. Nagy Hajni Egyetlenem című díjnyertes fotóblogjában nemcsak kisbabákat csodálhatunk meg, de néhány jó ötletet is elleshetünk az s. k. családi fényképezéshez.

Nagy Hajni fotóblogja a képre kattintva
Nagy Hajni fotóblogja a képre kattintva

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top