Szabadidő

A héten minden kiderül az X-Faktorról

Alighogy felkerült az X-Faktor koronája Kocsis Tibor fejére, már itt a folytatás. A héten újrainduló tehetségkutató első adásában még nem csak szupertálentumokat láthatunk, lévén a show a válogatással indít - de természetesen más is lesz a tévében.

Jól áll neki a halál

A héten minden kiderül az X-Faktorról

STORY4, augusztus 28., 21:05
Ha még nem láttad:
Az örök életre sokan vágynak, de azzal már általában nem számolnak, hogy mi történik azután, miután kiderül, hogy tényleg örökké fognak élni. Helen és Madeline egy férfin vesznek össze, és egy spéci szépészeti beavatkozással kívánnak felülkerekedni a másikon. Az eljárás megszünteti az öregedést, sőt gyakorlatilag a halált is, ám az erőszakos cselekedetek továbbra is nyomot hagynak rajtuk. Sajnos az örök életet rááldozni két kapzsi és féltékeny hárpiára vétek volt, így igazi girlfighttá válik kettejük viszálya. Fekete fantasy-komédia szenzációs színészekkel.
Miért nézd meg?
Meryl Streep nem a Mamma Miában mutatta meg először a komikusi oldalát. A Jól áll neki a halál femme fatale-jaként egyszerre csábító, szánni való és szörnyen vicces.
Figyeld!
Milyen bizarr sérüléseken esik át Meryl Streep és Goldie Hawn az egymással való veszekedések közben.

Dallas

A héten minden kiderül az X-Faktorról

RTL Klub, augusztus 29., 21:00 és 22:05
Mit várhatunk?
Oké, tudjuk, hogy a Dallas mindig is Jockey és Bobby acsarkodásáról szólt, de most már ideje átadni a stafétabotot. Az új szériában Jockey fia olajat talál Southforkban, ráadásul nem kis mennyiséget. A halálos beteg Bobby szeretne véget vetni a családi viszálykodásnak, és ennek a felfedezésnek egyáltalán nem örül, ráadásul az ő fia épp az alternatív energiák fejlesztésébe fektette pénzét…
Miért nézd meg?
Ha lemaradsz, kimaradsz. Hogyan fogod megérteni, mi történik a harmadik részben, ha az indító dupla epizódot kihagyod?
Figyeld!
Vajon Samanthán, Bobbyn és Jockey-n kívül hány régi Dallas-arcot láthatunk még az új évadban? És vajon képesek leszünk elviselni Jockey-t Reviczky Gábor magyar hangjával?

Batman és Robin

A héten minden kiderül az X-Faktorról

VIASAT3, augusztus 30., 21:20
Ha még nem láttad:
A kilencvenes évek legbénább mozijait összesítő listákon a Batman és Robin sokaknál előkelő helyen szerepelne. „Annyira rossz, hogy már jó” – szokták mondani a perverzebbek, és tényleg van abban valami szórakoztató, ahogy minden idők legsötétebb képregényhőséből bazári majmot csinálnak, s ehhez olyan sztárok asszisztálnak erős ripacskodással, mint Uma Thurman vagy Arnold Schwarzenegger. Olyan, mint egy szörnyen kaotikus karnevál, fura jelmezekbe öltözött fellépőkkel és pokolian buta dialógusokkal.
Miért nézd meg?
El tudod képzelni Batmant mellbimbós Batman-szerkóban? A hollywoodi jelmeztervezők ebben a részben sikeresen hozták össze minden idők legcinkesebb denevéremberes ruciját.
Figyeld!
George Clooney-ra annyira nem illik a Batman-figura, hogy azt már öröm nézni. A karrierje során sosem láttuk annyira elveszettnek, mint ebben a filmben.

X-Faktor

A héten minden kiderül az X-Faktorról

RTL Klub, szeptember 1., 19:30
Mit várhatunk?
A kissé unott arcú (a válogatókon mindenki ilyen…) Nagy Ferót, Malek Mikit, Geszti Pétert, Keresztes Ildikót, valamint rengeteg lelkes és izguló jelentkezőt, akik közül néhány garantáltan pokolian tehetségtelen lesz, és a hamisságán a zsűrinél csak mi fogunk meglepődni jobban. A sok bénázás között pedig időnként feltűnik majd egy-egy tehetség is, csak hogy nagyobb legyen a kontraszt. A recept ismert, mégsem lehet megunni.
Miért nézd meg?
Az első adások határozott pozitívuma, hogy itt még nem buzdítanak kétpercenként szavazásra és sms-ezésre. Később úgysem úszhatjuk meg!
Figyeld!
Vajon Ördög Nóra már az új szezon első adását is különleges ruhakölteményben indítja?

Egyszer volt, hol nem volt

A héten minden kiderül az X-Faktorról

M1, szeptember 2., 20:15
Mit várhatunk?
Oké, az nem túl eredeti ötlet, hogy az összes klasszikus mesehőst tereld egy történetbe, hiszen már a Shrek-epizódok is ebből éltek, viszont az, hogy ezek a figurák átkerüljenek a mi valóságunkba, és ne tudjanak arról, kik is ők valójában, már egy érdekesebb változat. A tavalyi év egyik legérdekesebb premiersorozata végre a magyar tévéképernyőkre is eljutott. A főbb szerepekben olyan sorozatveteránokat láthatunk, mint Jennifer Morrison (Dr. House) vagy Ginnifer Goodwin (Hármastársak).
Miért nézd meg?
Ez már a második epizód, így talán az utolsó sansz, hogy beszállj. Minél később csatlakozol, annál nehezebb lesz megérteni. Ez itt a Lost – Eltűntek alkotóinak sorozata, nem az új Dallas!
Figyeld!
Mivel a mesék hőseit itt a lehető legritkábban nevezik nevükön, vajon rögtön felismered, hogy melyik figura melyik mesehőst takarja?

Elhagyja a feleségét Dr. House
Becsajozott az X-Faktor sztárja
Ciki cipőt villantott az X-Faktor mentora

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top