Szabadidő

A világ legfélelmetesebb zuhanyzója

Britney Spears szuperkoncertet ad, Hugh Grant félénken csábít, és a Bates Motel zuhanyzója még mindig halálra rémiszt. Ezt nézd a héten!

Psycho, Peller Mariann ajánlásával

A világ legfélelmetesebb zuhanyzója

STORY4, december 5., 23:00
„A Psychóra mindig emlékezni fogok, ugyanis ez volt az első horrorfilm, amit gyerekkoromban láthattam. Már tizenéves voltam, amikor játszották a tévében, és anyukámék direkt szóltak, hogy nézzem meg velük. Már akkor is nagy hatást gyakorolt rám, de a legfurcsább az volt, hogy amikor sok évvel később a Színművészeti Egyetem filmtörténetóráján újra megnéztem, még mindig ugyanannyira működött. Mindenki megriadt az ijesztgetéseknél, és az egész teremben feszült csend honolt. Ez a film egyszerűen nem kopik el. Már alig várom, hogy jövő év elején megnézzem Anthony Hopkinsot, amint Alfred Hitchcockot alakítja a Hitchcock című filmben, ami pont a Psycho forgatásáról szól majd.”

Gladiátor, Müller Attila ajánlásával

A világ legfélelmetesebb zuhanyzója

VIASAT3, december 7., 21:25
„A középkori, római, ógörög korokban játszódó kosztümös filmek régi favoritjaim, a Gladiátor pedig a műfaj abszolút csúcsteljesítménye. Látványban nagyon ott van. Tényleg úgy képzelem, hogy akkoriban így élhettek az emberek. Ha nem is gladiátorképzőnek, de egy középkori vívóklubnak a való életben is tagja vagyok. Szigethalmon az Emese Parkban van egy cölöpökből kirakott, kör alakú aréna és egyszer csináltunk ott egy jó kis párviadalt. Hívtunk közönséget, körberaktuk fáklyákkal… Egyszerre hatan-nyolcan küzdöttünk beöltözve a homokban, így eléggé át tudtam érezni, mit érzett Russell Crowe a Colosseumban, pedig mi csak tompított fakardokkal és hasonlókkal küzdöttünk. Az adrenalin és a küzdőszellem azonban így is ott volt.”

Négy esküvő és egy temetés, Horváth Éva ajánlásával

A világ legfélelmetesebb zuhanyzója

VIASAT3, december 8., 18:40
Horváth Éva saját bevallása szerint nyáron nem különösebben rajong a romantikus mozikért, de amikor beköszönt a hideg, a borongós téli estéken ő is szívesen kucorodik össze a kanapén a párjával, egy kedves kis filmet nézve. „Szeretem Hugh Grantet, szinte minden vígjátéka szórakoztató, ahogy ez is, bár be kell vallanom, hogy én a kicsit rámenősebb szerepekben jobban szeretem. Anno a Bridget Jones naplójában neki szurkoltam Colin Firth-szel szemben, ami talán annak köszönhető, hogy a való életben is közelebb állnak a szívemhez a rámenősebb, határozottabb pasik. Ebben a filmben Grant eléggé határeset, de amikor már olyan túl szerény és tutyi-mutyi, mint a Keserű mézben volt, akkor már nekem sem jön be.”

Café-koncertek – Britney Spears: Femme Fatale

A világ legfélelmetesebb zuhanyzója

Film Café, december 8., 23:00
A Film Café decemberben szombat esténként világsztárok exkluzív koncertfelvételeivel kényeztet. Jövő héten a Coldplay, egy hétre rá Leona Lewis, utána pedig a Take That buliját láthatjuk, de ezen a héten az amerikai tehetségkutatók szárnyán újra csúcsra törő Britney Spears Torontóban rögzített szuperkoncertjét leshetik meg a fanok (ugyanezzel a turnéval járt tavaly hazánkban is). A Grammy-díjas popdíva egy igazi rajongóknak szánt mixet visz színpadra, miközben bemutatja új albuma, a Femme Fatale legnagyobb slágereit is. Brutális színpadkép, rengeteg táncos és annyi átöltözés, ami másnak egy hét alatt is becsületére válna. Lesz titkos ügynökös minisztori, óegyiptomi színpadkép, Marilyn Monroe szellemének megidézése, motoros szám és nindzsák is, szóval biztosan nem fogunk unatkozni. Akinek pedig Britney nem lenne elég, a filmben feltűnik vendégként Nicki Minaj és Will i Am is.

Dick és Jane trükkjei

A világ legfélelmetesebb zuhanyzója

TV2, december 9., 20:05
Dick az előléptetése után ráveszi a feleségét, hogy mondjon fel a munkahelyén. Jane örömmel megteszi, csakhogy a férjét hamarosan kirúgják. Jelzálog a nyakukon, pénz pedig sehol. A bajban lévő páros úgy dönt, cseles rablásokkal hozza rendbe a kis família pénzügyeit. Az 1977-es amerikai komédia remake-je sokáig úgy tűnt, hogy a Jim Carrey – Cameron Diaz álompárossal valósulhat meg, így a két sztár A maszk után újra közös filmben szerepelhetett volna, de Diaz végül kikosarazta Carrey-t, és így szerződtették mellé az utolsó pillanatban Téa Leonit. A film már csak azért is érdekes, mert témájában megelőzte a gazdasági válság kitörését. 2005-ben még nem volt divatos jelzálogproblémákról filmet készíteni, Jim Carrey-ék mégis megtették.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Drogot találtak Britney Spears lakásán
Az öt legszuperebb zuhanykellék

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top