Szabadidő

Vasárnapi programok: segítő vásárlás és random varroda

Ha vasárnap mégis kimozdulnál, irány a gyerekkel Nagykarácsony, vagy szerezz giccsmentes karácsonyi ajándékokat!

Vasárnapi programok: segítő vásárlás és random varrodaSegítő Vásárlás

Mit szólnál hozzá, ha egy ajándékkal több emberrel is jót tennél? Pont erről szól a Segítő Vásár, ahol azon kívül, hogy valóban egyedi, kézzel készített meglepetéseket vásárolhatsz, az ajándékokat fogyatékkal élő és megváltozott munkaképességű emberek készítették nagy szeretettel. A pultokon szép díszpárnák és dobozok, csinos ruhát és pénztárcák, és persze még sok-sok minden várja karácsonykor a szeretteinek különleges ajándékkal kedveskedőket. A barangolás közben pedig lehet csápolni Kocsis Tibornak vagy Muri Enikőnek a színpadon.

Hol? Budapest, Millenáris
Mikor? December 8–9.
Mennyi? Ingyenes

Vasárnapi programok: segítő vásárlás és random varrodaKreatim

Giccsmentes karácsonyt ígérnek az ifjú művészek az Átrium Film-Színház art deco előcsarnokában. Szerintük a feliratos bögrén túl is van karácsonyi ajándék. Akár saját magad tervezte öltözéket is segítenek kreálni a Random Varrodában. Plusz design slam poetry is lesz, amit, ha nem tudod, ez mit jelent, akkor is hallgasd meg. A legjobb karácsonyi sztorit mesélő vásárló pedig megkapja a fődíjat, ami egyelőre titok.

 

Hol? Budapest, Átrium Film-Színház
Mikor? December 9.
Mennyi? A belépés ingyenes.

 

Vasárnapi programok: segítő vásárlás és random varrodaNagykarácsony

Nincs kétség, a magyar Mikulás bizony Nagykarácsonyban lakik. Ilyen névvel nem is tehet mást egy település, mint hogy hatalmas ünnepvárást rendez. Egész decemberben mesék, misék, bohócok, ördögök, angyalok költöznek a mesés nevű településre. Labirintus, manókiállítás, óriási társasjáték és minden, ami egy mesevilágban kell. Egész decemberben várják a családokat igazi, nagy karácsonyi hangulatra.

 

Hol? Nagykarácsony
Mikor? November 9-től december 20-áig.
Mennyi? 1400 forint

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top