Szabadidő

Így látják Budapestet Hollywoodban – videó

Csodálatos videó készült szeretetett fővárosunkról, amint vámpírok, szörnyek, valamint Robert Pattinson és Brad Pitt járják az utcáit. Így fest Budapest hollywoodi szemmel.

Külön-külön már rácsodálkoztunk arra, ahogy Eric Bana a Münchenben a Margitszigeten üldögél egy padon, vagy amikor Kate Beckinsale testhezálló bőrcuccokban akciózik a Ferenciek terén, de eddig együtt még nem láthattuk mindezt. Most elkészült egy pompás kis videó, amiben az Andrássy út, a Ferenciek tere és a Széchenyi lánchíd visszatérő látványelem, pedig rengeteg filmből vágták össze. Íme az Én, a kém, a Suszter, szabó, baka, kém, a München, a Kémjátszma, a Bel Ami – A szépfiú, az Underworld, a Hellboy 2, a Mission Imposibble – Fantom protokoll és számos másik film pazar budapesti látképei egyetlen videóban, avagy a fővárosunk, ahogy csak a hollywoodi (és bollywoodi) filmekben láthatjuk. Az összeállításból csak Bruce Willist és a Die Hard 5-öt hiányoltuk egy kicsit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top