Szabadidő

Légikísérőket utánoz a legújabb táncőrület – Videó

A légikísérők biztonsági bemutatóját parodizáló legújabb táncot Madridban már több ezren járják. Az új őrületet a Szeretők, utazók című legújabb Almodóvar vígjáték szabadította a világra.

Perdülj táncra, ha jön a katasztrófa!

Egy repülőgép kényszerleszállásra készül Spanyolország fölött. Az utasok halálra rémültek, a gép személyzete pedig azzal a szokatlan módszerrel próbálja elterelni a figyelmüket, hogy eltáncolják nekik az általuk begyakorolt számukat a The Pointer Sisters megaslágerére, az I’m So Excited-ra. A szokatlan jelenetet szerencsére nem kell komolyan venni, ugyanis a Szeretők, utazók című új komédiából származik, és a nem kicsit meleg, ám veszettül szórakoztató táncbetét részletét ebben a videóban lehet meglesni:

Te is megtanulhatod!

A spanyol rendező idén végre egy frenetikus vígjátékot forgatott, amit nem filmfesztiválokon interjúkat adva, hanem szervezett flashmobokon népszerűsít. Ennek első állomásaként feltöltöttek a netre egy frenetikus videót, amiben egy szigorú hangú és modorú hölgy két hetyke fiatalember társaságában tanítja meg nekünk, hogyan kell légikísérős modorban ropni. Egészen szenzációs, ahogy a vészkijáratok helyét vagy a mentőmellény használatát táncban magyarázzák. Nagyon remélem, hogy a repülőgépeken is bevezetik majd ezt a táncos formát, ugyanis sokkal szórakoztatóbb, mint a sima változat.

Ilyen, amikor ezrek táncolják

A madridiaknak szerencséje volt, ugyanis a neten begyakorolt mozdulatokat már volt alkalmuk élesben kipróbálni, amikor nemrég Madrid egyik terén egy hatalmas flashmob keretében táncoltatták meg a lelkes tömeget. Elképesztően cuki, ahogy kisgyerekektől a nyugdíjas korúakig mindenki mosolyogva ropja, és a tömegben fel lehet fedezni néhány légikisasszonynak öltözött, lelkes rajongót is. A rendezvényen maga Almodóvar is megjelent. Arról sajnos nem kaptam infót, hogy a rendező Magyarországra is ellátogatna flashmobot tartani, de remélem ez nem akadályozza majd meg a magyar rajongókat és légikísérőket, hogy ezt a borzasztóan vicces táncot idehaza is előadják.

Több mint kétszáz millióért vett lakást a Gangnam Style sztárja
A Harlem Shake 2013 Gangnam Style-ja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top