Szabadidő

Ezt nézzük ősztől: 7 sorozatelőzetes Amerikából

Újoncok és régi kedvencek is spéci előzetessel készültek a San Diegó-i Comic Con fesztiválra. Mutatjuk, milyen lesz a 3. évad Zöld íjász, az 5. évad The Walking Dead, de bemutatkozik a Gotham és a Flash is...

A zöld íjász (Arrow)
Kezdjük rögtön a képregényből lett sorozattal. Mivel az RTL Klub az amerikai premier után viszonylag gyorsan elkezdte (eddig) a Zöld íjász részeit vetíteni itthon, reméljük, ez a harmadik évadban is így marad. Sok újdonságra ne számítsunk a drámaian összerakott előzetesben. Talán Oliver végre elhívja randizni – úgy igazából – Felicityt, és tuti lesz egy haragszom rád időszaka Diggle-lel is. És valami azt súgja nekünk, hogy a húga is keresztbe tesz neki az új évadban.

The Originals
Bezzeg a nyivákolós Vámpírnaplókat lehet nézni itthon, de a spin off sorozatát a The Originalst még nem. Ne búsuljatok, mert angolul jön a második évad. Ez is egészen drámai zenét kapott, de azért röhejes, ahogy a két meglett vámpír pasi attól retteg, hogy anyu meg apu visszatért a sírból, hogy megölje őket – most azt, hagyjuk, hogy egy “eredeti” vámpírt ebben a sorozatban rohadtul nem könnyű megölni. Közben azért a főgonosz, Klaus cuki kislányát is megmutatják. A készítők egy “látványosabb, inkább felnőtteknek való” show-t akarnak. Az előzetes alapján jó az irány, de azért a Vámpírnapló gárdából Caroline-t érdemes lenne átmenekíteni ide.

Vámpírnaplók
Most fogjuk a fejünket, mert életében először a Vámpírnaplók is valami egészen újjal jelentkezett a San Diegó-i Comic Conra. Előzetes helyett legyártottak egy vicces kisfilmet, amiben a kiíráshoz közeli – vagy nem, hát valamivel fenn kell tartani a nézők érdeklődését – két legidősebb színész próbálja meggyőzni magát arról, hogy nélkülük úgysem megy tovább a sorozat. Sehol egy picsogó, szerelmi háromszög. Ilyet, még sokat!

Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon a Time)
Szeretnénk dicsérni az előzetest, de a helyzet az, hogy a szerkesztőségből senki nem nézi ezt a sorozatot. Így a rajongókra bízzuk, a nagy felfedezést. Íme:

The Flash
A Zöld íjász spin off sorozata, a The Flash is várós részünkről. Szintén képregényből lett sorozat, amibe reméljük lesz humor is.

The Walking Dead
Annyira boldogok vagyunk, hogy azt elmondani nem lehet. A televíziózás jelenlegi legkirályabb sorozata ugyanis októberben visszatér az ötödik évaddal. Ha ez nem lenne elég, a FOX bejelentette, hogy az amerikai premier után EGY nappal (igen, így is lehet televíziót csinálni itthon) már a magyar nézők is élvezhetik a képregényből lett sorozat legújabb részeit. Vajon Rick teljesen megőrül? Hol van Judith és Carol? Tényleg kinyírják Glennt? Annyi kérdésünk van. Íme az első előzetes az ötödik évadból.

Gotham
Még egy újonc, amit nagyon várunk. Milyen volt Gotham városa, amikor Batman még csak kisember volt? A FOX sorozatának előzetesét eddig majdnem 9 millióan nézték meg, és mondjuk Ben McKenzie annyira odatette magát a Terepenben (SouthLAnd), hogy elfelejtünk neki minden tinidrámát, amibe fiatalkorában szerepelt. Szurkolunk, és tuti nézzük majd.

Ezeket olvastad már?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top