Szabadidő

27 tévéműsor erre a hétre

Mit nézzünk a héten?

Sorozatos hétfő

Mozifilmek helyett maradnak a sorozatok. Csajos, pletykás, izgalmasnak ott van a Hazug csajok társasága (RTLII). Gyilkolós, akciósnak pedig a Dexter (Viasat6). Retrosorozat-ajánlatunk is van, második évaddal követel visszatérő nézőket magának Derrick (m3). Közben Rick a zombik elől menekül a The Walking Dead negyedik évadában (FOX).

Romantikus-vígjátékos kedd

Sarah Jessica Parker próbálja sínen tartani az életet a Csak tudnám, hogy csinálja című moziban (Story4), Steve (a világ legjobb főnöke az Office óta) Carell pedig Tina Fey oldalán akar minket szórakoztatni a Párterápiában (TV2).

Doksis szerda

A Konténervadászok és a Csomagcsaták főhősei egymás után kezdenek licitálni az elhagyott raktárakra és dobozokra (Discovery Channel). De ha ezekből már az összes részt láttuk, akkor Titanic Thompson, egy legendás amerikai szélhámos életét ismerhetjük meg (National Geographic Channel) este kilenckor. Egy igazán érdekesnek tűnő, 2013-as német dokumentumfilmet is elkaphatunk este, a Történelmet csináló asszonyok címmel (Viasat History).

Nyomozós csütörtök

Akkor listáznánk:
NCIS (TV2)
A SHIELD ügynökei (Viasat3)
Gyilkos sorok (Story5)
A mentalista (Cool)
24: Élj egy új napért! (FOX)
Gyilkos számok (AXN)

27 tévéműsor erre a hétre

Mozis péntek

Brad Pitt a Becstelen Brigantykban húz uniformist (TV2), miközben Sigourney Weaver már megint a nyálkás lényekkel harcol az Alien 4.: Feltámad a halálban (Viasat3). Cate Blanchett pedig Boleyn Anna lányaként lép trónra az Elizabeth 1998-as feldolgozásában (Cinemax).

Szokásos hétvége

Szombaton az X-Faktor után érdemes az RTL Klubon maradni, mert a tehetségkutató után jön Az éhezők viadala. Mondjuk messze nem ez a legjobb Jennifer Lawrence-film, de mindegy.  A bulinapon Johnny Depp gazdagodik meg, nem éppen törvényesen módon  a Betépve című moziban (Viasat3). Késő este pedig a Kémjátszmában (Story5) kalandozik Budapesten Brad Pitt és Robert Redford.

Vasárnap rögtön a Sztárban sztár után láthatjuk a TV2 új vetélkedőjét, a Bummot, vagy átkapcsolhatunk a köztévére (m1), Artúr királyt nézni. Az HBO vasárnap este a Woody Allen rendezte Blue Jasmine-t vetíti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top