Szabadidő

7 szuper program az utolsó adventi hétvégére

Egy hét van karácsonyig, az utolsó adventi hétvégén az ünnepi készülődésről szólnak a programok. Jó töltődést kívánunk!

Fénytroli

Budapesten január 6-ig

Különleges külsővel és belső dekorációval közlekedik Budapesten a Fénytroli. A járatokon normál díjszabás ellenében utazhatsz, péntekig pedig ajándékot is gyűjt a rászorulóknak.

7 szuper program az utolsó adventi hétvégére

Karácsonyfa

December 19. Füvészkert

Készíts a Szamóca Kiskertész Tanodával mini karácsonyfát, és ismerd meg az egyes fenyőfajtákat, hogy tudatosan vásárolhasd meg a sajátodat.

Advent a Hegyvidéken

December 19–20.

Adventi programok, koncertek és karácsonyi vásár várja az érdeklődőket a a Kiss János altá­bor­nagy utca Böször­mé­nyi út és Törpe utca közötti sza­ka­szán, és a pol­gár­mes­teri hiva­tal előtti meg­újult közös­ségi téren.

MVM Winter Magic

December 19. Városligeti Műjégpálya

Az MVM Win­ter Magic egy olyan nap, ahol a zene, a kor­cso­lyá­zás és a jóté­kony­ság együtt idé­zik meg a kará­csony vará­zsát – mindez a Város­li­geti Műjég­pá­lya mese­beli környezetében.

Aranyvasárnap

December 20. Műcsarnok

A korhatár nélküli családi programon Teo­fil tün­dér min­den ere­jét és bátor­sá­gát össze­szedve házról házra rep­des, hogy elmondja, a varázs­lat csak akkor törik meg, ha min­denki készít egy áttetsző arany­al­mát, egy fény­sát­rat és egy szivárványcsillagot.

7 szuper program az utolsó adventi hétvégére

Advent a Várkert Bazárban

December 20.

A Várkert Bazárban Pál Ist­ván Sza­lonna és csa­lád­já­nak, bará­ta­i­nak közös kon­certje, a gyerekeknek kézműves programok, valamint táncbemutató segít az ünnepre hangolódásban.

Advent az Iparművészeti Múzeumban

December 20.

A Cre­a­tive Arts Fair karácsonyi vásáron több, mint száz iparművész, grafikus és ékszertervező termékeiből választhatod ki a legszebb karácsonyi ajándékokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top