Szabadidő

Magyarországot is érinti világ körüli turnéján a Lukas Graham

Világ körüli turnéra indul a dán Lukas Graham, és Magyarországot is érinti! 2017. március 19-én a Budapest Aréna színpadán lesz látható! Mi már alig várjuk!

Az énekeséről elnevezett dán zenekar, a Lukas Graham néhány hónapja a 7 Years című dalával robbant be a köztudatba az egész világon, s jövőre máris első világ körüli turnéjára indul. Az európai körút 2017 februárjában veszi kezdetét az Egyesült Királyságban – ahol a csapat már adott néhány telt házas koncertet –, majd április közepén ér véget, miközben átszeli a kontinenst. Fellépnek Írországban, Belgiumban, Hollandiában, Ausztriában, Svájcban, Portugáliában, továbbá Német-, Lengyel-, Francia-, Olasz-, és Spanyolországban, valamint Magyarországon is. Ezen a turnén a dán négyes már ötször-hatszor nagyobb helyeken lép majd színpadra, mint a most befejeződött, amerikai klubkörútjukon. A magyar rajongók március 19-én láthatják a bandát a Budapest Arénában! A budapesti koncertre június 17-től foglalhatók jegyek 12.500 forintos egységáron.

Az énekes-dalszerző, Lukas Graham Forchhammer által vezetett Lukas Graham az elmúlt hetekben megszilárdította “2016 felfedezettje” pozícióját a zeneiparban. 7 Years című slágerük, amelyet nemrégiben a Billboard Music Awards gálán is előadtak, 33 országban vezette a slágerlistákat, 2. helyezést ért el az amerikai listán, és már több mint 425 millió Spotify letöltésnél jár. A csapat most indítja útjára Mama Said című második kislemezét, amelynek rádiós premierjére ebben a hónapban kerül sor.

 

Lukas Graham Forchhammerről
Az énekes Christianiából, egy Koppenhága közepén található autonóm művészeti közösségből származik, ott fejlesztette ki sajátos, nagyon őszinte és kemény hangvételű dalszerzői tehetségét. Klasszikus zenei képzettséget a Copenhagen Boys’ Choir tagjaként szerzett, zenei világát az ír folk gyökerekkel és a hip-hop iránti szenvedélyével szélesítette. Lukas jól megkülönböztethető költői képességével rabul ejti hallgatóit, és az érzelmek teljes skáláját felvonultatja zenéjében.

 

Magyarországot is érinti világkörüli turnéján a Lukas Graham

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top