Szabadidő

Nagy bejelentést tett a Beckham házaspár

A Beckham házaspár nem is lehetne boldogabb. És bár a gonosz megjegyzések máris megjelentek a bejelentésükről szóló cikkek alatt, ők az irigyeknek is üzentek.

David Beckham és Victoria Beckham legfiatalabb fiúgyermekükkel kapcsolatban tettek nagy bejelentést. Cruz Beckham első dala ugyanis december 7-én jelent meg, és máris leadták az angol és az amerikai rádiók. A dal az If Every Day Was Christmas címet kapta. “Kicsit sem átlagos reggel az iskola előtt… Nagyon büszke vagyok erre a kisemberre, akinek megjelent a karácsonyi dala” – többek között ezt írta ki David Beckham az Instagramra a premier napján. Sokan máris betámadták a családot, hogy pénzt csinálnak a gyerekükből, de ezeknek Beckhamék csak ennyit üzentek:

“A 11 éves Cruz dalának bevételét egy gyerekeken segítő alapítványnak ajánlottuk fel.”

A Beckham család rajongói először áprilisban láthatták, hogyan énekel Cruz, amikor édesanyja egykori slágerét dalolta egy videóban, amit Victoria feltöltött a netre. Majd néhány hete egyik bátyja mutatott egy újabb felvételt, amin Justin Bieber egyik slágerét énekli a kandallónál.

A Beckham házaspárnak összes négy gyermeke van. A legidősebb Brooklyn, aki az elmúlt nyári szünetben a rendező Guy Ritchie irodájában dolgozott. A 17 éves srácnak jövőre jelenik meg könyve az eddig készített fotóiból. A középső fiút, a 14 éves Romeót számos divatcég kérte már fel modellkedni. A legkisebb fiuk a korábban említett 11 éves Cruz, akit a házaspár egyetlen lánya, az ötéves Harper követ.

David Beckham és gyermekei
David Beckham és gyermekei

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top