Szabadidő

Időjárás: remek idő ígérkezik a következő napokban

Annak ellenére 20 fok körüli csúcshőmérsékletek várnak ránk az elkövetkező napokban, hogy sokat fog esni az eső.

Szerdán eleinte több lesz a felhő, majd délnyugat, nyugat felől szakadozik, csökken a felhőzet, a legtöbb napsütés délnyugaton, a legkevesebb északkeleten várható. Északkeleten helyenként kisebb eső kialakulhat. A délnyugati szél megélénkül, északkeleten néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között alakul.

Csütörtöki maximumok – forrás: kiderul.hu

Csütörtökön többnyire gyengén vagy közepesen felhős idő várható többórás napsütéssel. Északkeleten, északon néhol gyenge eső előfordulhat, másutt csapadék nem lesz. A nyugati, délnyugati szél sokfelé megélénkül, főként északkeleten meg is erősödhet. Reggelre átmenetileg foltokban köd képződik, illetve nyugaton kiterjedtebb köd is kialakulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 23 fok között várható.

Pénteken és a hétvégén szintén kitart majd a késői indiánnyár, a kiderül.hu előrejelzése szerint jövő hétfőig marad a 20 fok körüli nappali hőmérséklet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top