Szabadidő

Reszkessetek, betörők! nélkül maradhatunk karácsonykor

Nem tudni még, hogy levetíti-e karácsonykor a TV2 a Reszkessetek, betörők! című filmet.

Sok családban már karácsonyi hagyomány, hogy két rúd bejgli elfogyasztása közben közösen megnézik a tévében a Reszkessetek, betörők! című filmet, Macaulay Culkin főszereplésével. Ennek a hagyománynak lehet vége, ha a TV2 nem tűzi műsorra a filmet karácsonykor. 

A TV2 januárban szerezte meg több sorozat és film jogait, köztük a Reszkessetek, betörők!-ét is. Így a film hazai tévékben csak a TV2-csoporthoz tartozó csatornákon bukkanhat fel az ünnepek alatt.

A Sorozatwiki vette észre a csatornák december 24-i műsorát böngészve, hogy egyik TV2-s csatornán sem adják ezt a karácsonyi klasszikust. Az még nem kizárt, hogy karácsony első napján vagy másodnapján műsorra tűzné a csatorna a Reszkessetek, betörők!-et, ugyanis az ünnepi filmekkel kapcsolatban még gondolkodik a csatorna.

A HVG szerint kár lenne kihagyni egy ekkora ziccert, ugyanis ennek a filmnek nézettség tekintetében egy karácsonyi film sem ért a nyomába az elmúlt években.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top