Szabadidő

Fölösleges volt a pánik: Kevin szenteste érkezik

December 7-én még nem lehetett tudni, hogy valamelyik tévécsatorna műsorra tűzi-e a kihagyhatatlan karácsonyi filmet, a Reszkessetek, betörőket! Bevalljuk, kicsit meg is ijedtünk, hogy az idei ünnepek Kevin nélkül telnek majd el. Most már megnyugodhatunk, a TV2 hozza el Kevint szenteste az otthonunkba.

December 24-én 21:15-től, 25-én este pedig 20:35-től láthatják a Reszkessetek, betörők!filmeket a csatornán a tévénézők.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a Blikknek elmondta, hogy „tudjuk, hogy a közönség mennyire szereti a Reszkessetek, betörők!-et, ezért mindent elkövettünk, hogy idén is láthassák a vígjátékot. Mivel karácsonykor rengeteg családban kicsik és nagyok együtt nézik Kevin kalandjait,  azt szerettük volna, hogy ez az ünnepi hagyomány folytatódjon, és így már idén műsorra tűzzük a TV2-n”.

Pár nappal ezelőtti riadalmunk, hogy idén nem láthatjuk a Kevint alakító Macaulay Culkint a tévében, alaptalannak bizonyult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top