Szabadidő

Licitálj te is a világklasszis dedikált cipőjére, az összeg jó célokat szolgál!

A kézilabda Európa-bajnokság január 13-án kezdődik, a magyar válogatott is jó esélyekkel indul. Az EB-vel egy időben elkezdődik egy jótékonysági árverés is, ahol Mikkel Hansen cipőjét árverezik majd el, a felajánlott összeget pedig a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény kapja Győrben.

Az NLCafé és az adjkirály! közös karácsonyi adománygyűjtése is hozzájuk került, és mi őszintén hisszük, hogy lesz helye a cipő árából befolyt összegnek is, hiszen értelmileg fogyatékos gyerekek életét teheti jobbá. Lékai Mátét, a magyar férfi kézilabda-válogatott irányítóját kérdeztük arról, szerinte lesz-e érdeklődés Mikkel Hansen cipőjére.

Mikkel Hansen Officiall (@mikkelhansen_24) által megosztott bejegyzés,

A licitálók biztosan kézilabdarajongók lesznek, hiszen Mikkel a világ egyik legjobb játékosa. Bár pályán kívül nem ismerjük egymást, biztosra veszem, hogy ő is gyakran adományoz jó célra, gyűjt a rászorulóknak. Én magam sportolóként rendszeresen részt veszek ilyen akciókban, karácsonykor is rendszeresen gyűjtünk olyanoknak, akiknek segítségre van szükségük. Magánemberként is fontosnak tartom az adományozást, de erről nem akarok beszélni, ez nem tartozik a nyilvánosságra. Nagyon bízom abban, hogy a magyar válogatott jól szerepel majd az Európa Bajnokságon, szeretnénk mindent kihozni magunkból. Sok tehetséges fiatal érkezett hozzánk, jó csapat vagyunk

– mondta Lékai Máté az NLCafénak.

EZ VESZPREM! 30-24💪🏻 @handballveszprem

Lekai Mate (@lekaimate) által megosztott bejegyzés,

A licit 41 ezer forintról indul, és a csillagos ég a határ, legalábbis ebben bízik a cipőt elárverező cég vezetője.

Láttuk az NLCafé cikkét, és arra gondoltunk, hogy a befolyt összeget felajánlhatnánk a sérült fiatalok javára. Éppen ezért mi is nagy izgalommal figyeljük majd az árverést, hiszen az lenne a cél, hogy minél több pénzzel segíthessük az intézmény életét. És persze szorítunk a fiúknak is, hogy jól szerepeljenek a bajnokságon

– mondta Veisz László, az LV International Kft. tulajdonosa.

Aki úgy érzi, hogy szeretne egy olyan ereklyével gazdagodni, amit egyszer a kézilabdasport egyik királya viselt a lábán, és alá is írta,  az itt licitálhat a cipőre. Hogy végül mennyi pénzért kelt el Mikkel Hansen lábbelije, arról természetesen hírt adunk majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top